fashiondays.ro

2 outfituri de primavara

outfit-de-primavara-1
Astazi am primit in dar, ca martisor stralucitor, cateva raze de soare si o briza destul de puternica. In plimbarile noastre pe bulevard ne-am ascuns mainile in buzunare si nasul in esarfa parfumata, insa obrajii ni s-au inrosit de la vantul primavaratic ce ne-a muscat pometii.

Inca nu putem sa renuntam la jacheta sau palton, insa putem sa ne bucuram de piese putin mai lejere decat cele purtate in sezonul rece! Astazi aducem in prim plan combinatii calduroase, dar ultra trendy care aduc o briza primavaratica in street style.

Sa vorbim despre 2 outfituri de primavara 


Demin, denim, de 3 ori denim

Ne intoarcem in anii `90! Se poarta denim, de sus pana jos! O pereche de blugi, o curea cu aplicatii metalice, o jacheta din denim cu aplicatii din material sau chiar brose metalice. Da, generatia denim din nou la putere! Poti completa tinuta cu incaltaminte sport sau cu o pereche de pantofi cu varf ascutit si toc cat mai inalt.

Daca nu te dai in vant dupa denim din cap pana in picioare, incearca o jacheta cu model floral sau o jacheta din piele. Indiferent de alegere vei avea parte de un look rebel si sexy!

outfit-de-primavara-2outfit-de-primavara-3

Fusta si pulover supradimensionat

O combinatie ce iti ia rasuflarea! Este atat de versatila aceasta combinatie, incat nu ai cum sa rezisti acestui mix & match atipic. Preferata noastra: puloverul pe gat si rochia glam, lunga, totul accesorizat cu un clutch voluminos si o pereche de tocuri ultra hot!

Poti aborda si un look relaxat, smart, urmand tot acest trend iubit de newyorkezii non-conformisti. Alege o fusta cu croi tip clopot, un pulover supradimensionat, o pereche de pantofi sport si o geanta cat mai minimal. Gata, ai un look echilibrat si ultra chic!

outfit-de-primavara-4outfit-de-primavara-5

Va recomandam noua colectie de haine femei,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/2-oufituri-pentru-zilele-innorate-de-primavara/