fashiondays.ro

Colecția Ama Fashion Primavară – Vară 2016

colectia_ama_fashion_primavara_vara_2016_1
Schimbarea anotimpului atrage de la sine și o schimbare în tot ceea ce ne inconjoară: de la culori, stare de spirit pană la … vestimentație. A venit momentul mult așteptat – putem renunța la ținutele alcătuite din mai multe layere, care, deși sunt călduroase, pot deveni incomode spre sfârșitul zilei. Putem rearanja din nou primul raft al dulapului cu piesele vestimentare preferate, versatile și comode.

Pentru primăvara anului 2016, AMA Fashion a pregătit o colecție care pune accentul pe linii feminine, clasice dar și sofisticate. De la rochii de zi și de seară, pană la cămăsi și poșete din piele naturală, noua colecție își propune să aducă în garderoba fiecărei cliente echilibrul dintre elegantă și jocuri cromatice.

Imprimeuri vesele

Tendințele acestui sezon sunt îndreptate către printuri cât mai efervescente, pe care le adorăm. Orice achiziție vestimentară cu imprimeu este o investiție pe care sigur nu o vei regreta, deoarece nu numai că îți salvează ținutele din capcana monotoniei, dar, de asemenea, îți va avantaja silueta prin iluzia optică creată. Astfel, în această primăvară îți recomandăm rochii de zi cu imprimeu baroc, geometric și, de ce nu, floral. 

Dacă în sezoanele trecute te-am sfătuit să eviți asocierea dintre mai multe piese vestimentare cu imprimeu, în această primăvară designerii ne propun să renunțăm la regulile cromatice și să ne lăsăm imaginația să zboare! Rolul printurilor este de a-ți condimenta outfitul, printr-un plus de personalitate și dinamism. Așadar, îți propunem să fii îndrăzneață și să experimentezi diverse ținute, în funcție de stilul care te caracterizează.

colectia_ama_fashion_primavara_vara_2016_2
Rochii petrecute

Nu mai este un secret pentru nimeni că moda revine sau că unele piese vestimentare nu se demodează niciodată. Aceasta este și povestea rochiilor petrecute, care au apărut în anii 70 sub semnătura designerului Diane Von Furstenberg, devenind unul din modele de rochii “nemuritoare”.

Avantajele unei rochii petrecute? Este ușor de purtat, oferind o elegantă aparte, asociată în același timp cu un aer fresh, vesel. De asemenea, în funcție de textura materialului din care este confecționată rochia, poți purta acest model atât în ținutele de zi cu zi, cât și la ocazii speciale, unde îți recomandăm să o accesorizezi cu un colier statement și o pereche de sandale delicate.
Pentru ținutele office, alege o pereche de pantofi stiletto, iar în ceea ce privește ieșirile din timpul liber, nu da înapoi atunci când perechea ta preferată de tenesi îți face cu ochiul – combinația este reușită și, mai ales, comodă.

colectia_ama_fashion_primavara_vara_2016_3
Pasteluri

Primăvara este despre liniște interioară și o stare de bine molipsitoare – la fel sunt și culorile anului 2016: Rose Quartz și Serenity, două pasteluri în nuanțe de roz și, respectiv, bleu. Alege să asociezi aceste două culori în aceeași ținută, pentru a obține un look sofisticat, alcătuit din linii ușor contrastante, dar delicate.

colectia_ama_fashion_primavara_vara_2016_4

De asemenea, compozițiile cromatice alcătuite din pasteluri și culori pământii sunt inedite și echilibrate în același timp. Alături de Rose Quartz și Serenity, nuanțele pastelate pe care le poți purta în acest sezon sunt Peach Echo și Liliac Grey. Astfel, nu ezita să alegi o fustă în cloche lila, pe care să o asociezi cu o cămașă într-o nuanță soft pink și o pereche de pantofi nude. 

colectia_ama_fashion_primavara_vara_2016_5

Noua colecție Ama Fashion este definită prin delicatețe, eleganță și dinamism. Feminitatea este cuvântul-cheie care stă în centrul întregului concept: croiuri lejere, materiale ușoare/fluide și culori complementare, care reușesc cu siguranță să transmită un puternic mesaj stilistic.

Va recomandam noile tinute pentru femei,click aici

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/noua-colectie-primavara-vara-2016/