answear.ro%20

Colectia ECCO primavara-vara 2016

colectia_ecco_primavara_vara_2016_1
Primavara aceasta, ECCO ne propune sa ne lasam influentati de stilul de viata scandinav si de principiul esential scandinav in materie de design, care au inspirat noua colectie a sezonului primavara-vara 2016: Natural Imperfection.

Imperfectiune naturala

Spunem “Bun venit!” primaverii prin reconectarea cu natura si cu toate „imperfectiunile” ei. Principiul central al arhitecturii si designului din Scandinavia este de a „invita natura inauntru” pentru a crea o atmosfera linistita, expresiva, echilibrata si… naturala!
Liniste

In aceasta primavara, pacea si linistea interioara sunt reflectate in culorile si materialele folosite in noua colectie ECCO pentru sezonul cald 2016. Culorile deschise, „calme” sunt amestecate cu imperfectiunea naturala a pielii, iar atentia este indreptata catre formele expresive. Imbratisam imperfectiunea si frumusetea naturii, culoarea pielii si alte culori feminine delicate ce domina agenda modei in 2016!

colectia_ecco_primavara_vara_2016_2

Expresivitate

Formele produselor sunt expresive, organice, curgatoare si pline de viata. Imprimeurile combina eclectic cultura scandinava cu stilurile strazii. Tesaturile luminoase si materialele naturale sunt secretul aspectului irezistibil al noii colectii ECCO pentru sezonul primavara-vara 2016. Aspectul produselor este de fin, curat si, impreuna cu detaliile albe suplimentare, asigura o senzatie distincta scandinava.

Echilibru

Designul scandinav este despre a elimina lucrurile neesentiale si a transforma armonia naturii intr-un design echilibrat, care imita perfect natura, folosind culori monocrome cu efect de maxim contrast. Fiind brand scandinav, ECCO utilizeaza eficient resursele naturale pentru a crea mereu lucruri inovative: noi materiale, noi culori, noi forme moderne cu design avangardist.

Astfel, ECCO reuseste sa creeze incaltamintea care reprezinta „o parte naturala din ceva”, incaltamintea care se adapteaza piciorului, nu invers! Cu aceasta noua colectie, ECCO doreste sa-i sarbatoreasca pe toti aceia care vor sa-si foloseasca talentele pentru a duce o viata deosebita, bazata pe simplitate, functionalitate, frumusete.

Colectia ECCO primavara-vara 2016 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online, click aici

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/natural-imperfection/