answear.ro%20

Construeste-ti o tinuta trendy!

construieste-ti-o-tinuta-trendy-1
Daca tot ne-am impotmolit la capitolul tinute trendy, hai sa o facem lata! Cineva ne intreba, acum ceva timp, despre cum poti face o sedinta de shopping cat mai eficienta, astfel incat in momentul in care ai ajuns acasa cu plasele pline de haine sau ai confirmat comanda online, sa fii fericita cu ce ai in garderoba?


Solutia este floare la ureche: achizitionezi piese care sa se potriveasca mai multor stiluri si… outfituri!
Daca ai imaginatia bogata iti va fi usor sa iti imaginezi cu ce poti asorta noua piesa, cu ceva recent cumparat sau cu o piesa (sau mai multe) deja existenta in garderoba ta.

construieste-ti-o-tinuta-trendy-2
Foarte eficiente sunt aceste imagini care iti dau un exemplu graitor despre cum ar trebui sa iti gandesti tinuta: de la pisele vestimentare pana la accesorii și chiar… parfum.

construieste-ti-o-tinuta-trendy-3

Ok, dar care sunt totuși pașii spre a constui un look fashionable din cap pana in picioare? Aceasta este, de fapt, marea provocare! Iata aici si pasii:

Alege stilul

Trebuie să știi de la început pe ce stil vei merge: casual smart, urban chic,  clasic si elegant, glam, sport etc. Alege un stil si urmeaza trendul cel mai in voga.

construieste-ti-o-tinuta-trendy-4

Alege o paleta de culori

In functie de starea ta din acea zi, de ceea ce vrei sa transmiti sau de ultimele tendinte, alege o paleta de culori care sa te scoata in evidenta. In aceasta categorie vom incadra si machiajul care este imperios necesar sa fie in tenta cu stilul ales si cu momentul zilei.

construieste-ti-o-tinuta-trendy-5
Alege piese vestimentare unice sau combinatii atipice

Cu siguranta nu ai vrea sa mergi la o nunta si sa intalnesti inca 2 femei care poarta aceeasi rochie ca tine, de aceea trebuie sa mizezi de la inceput pe o rochie cu design unic. Daca e vorba de tinuta office,scapa din clasicul alb-negru si alege combinatii atipice- mai ales daca e vorba de outfituri din 2 piese.

Alege accesoriile potrivite

Legat de accesorii, gandeste-te daca tinuta necesita accesorizare, in ce mod si cum le poti purta in functie de trendul ales. Un alt aspect important este sa lasi si gusturile personale sa te influenteze. Ai grija sa nu exagerezi. In cazul in care consideri ca poti da un twist atipic tinutei tale printr-o combinatie de accesorii, fa-o! Legat de pantofi, stim ca iubim tocurile, singurul amendament ar fi legat de context: marimea tocului schimba registrul outfitului, asa ca ai grija ce tocuri alegi!

construieste-ti-o-tinuta-trendy-6

Alege parfumul ideal

Coco Chanel spunea ca o femeie se da cu parfum acolo unde doreste sa fie sarutata. Da, trebuie sa recunoastem ca adoram sa ne fie sarutat intregul corp, insa aceasta nu inseamna ca trebuie sa ne scaldam in parfum! Una dintre cele mai grave erori este chiar legata de cantitatea de parfum pe care o utilizam.

Acorda-ti timp sa incerci parfumuri si sa vezi care este cel mai potrivit personalitatii tale, ph-ului tau si nu alege un brand doar pentru ca este la moda. Poate avea un miros neplacut pe pielea ta. Opteaza pentru un parfum care te reprezinta si care va lasa amintiri placute.

Fiecare tinuta are parfumul sau: pentru o tinuta eleganta ai nevoie de ceva usor, fin; pentru o tinuta de office ai nevoie de un parfum cu tenta fresh, care sa reziste intreaga zi; pentru un urban chic poti alege ceva dulceag.

construieste-ti-o-tinuta-trendy-7

Vezi ultima colectie de haine femei exclusiv online,click aici

Sursa:
http://www.starsblog.ro/cea-mai-simpla-modalitate-de-a-construi-o-tinuta-trendy/