answear.ro%20

Jachete și geci de dama irezistibile!

jachete-si-geci-de-dama-irezistibile-1
Vine, vine primavara cu alaiul ei de flori si zile insorite! Acum e momentul sa aflam care sunt cele mai frumoase jachete și geci de dama pentru care putem opta in acest sezon. Zilele trecute am vorbit despre clasicul trench, insa astazi ne extindem orizontul si indentificam si alte optiuni chic pentru zile primavaratice.

Indiferent de stilul pe care il alegi, ai o optiune pentru fiecare dintre acestea! Avem noroc ca unele dintre aceste piese sunt extrem de volatile si se pot mula pe diferite stiluri vestimentare.

Iata sugestiile noastre pentru outfituri mereu la moda:

Jacheta cu model floral

Orice ai face anul acesta, nu poti scapa de modelele inflorate! Sunt peste tot si sunt de-a dreptul delicioase. Si in materie de jachete de dama in aceasta primavara iti propunem piese inflorate. Sunt perfecte pentru outfituri minimal ce necesita elemente grafice care sa scoata din anonimat tinuta si… silueta.

Asadar, daca ai nevoie de o piesa care sa evidentieze fusta din piele si topul negru, iti recomandam o jacheta cu imprimeu floral si insertii fine din piele ecologica. Albastru este pe val in aceasta primavara, culoarea putand fi purtata si la office si la ocazii deosebite.

jachete-si-geci-de-dama-irezistibile-2jachete-si-geci-de-dama-irezistibile-3

Jacheta `mini-trench`

Trenchul este pentru noi, in aceasta primavara, la fel de important precum este negrul pentru frantuzoaice! Fie ca mergem pe un trench bej, clasic, lung pana la genunchi, fie ca optam pentru unul `mini`, acesta este omiprezent in garderoba noastra.

Modelul de mai jos iti propune un croi ultra-feminin: volanasele din talie fac ca acest trench sa fie potrivit atat pentru o tinuta casual smart, cat si pentru una eleganta. Cordonul va scoate in evidenta talia, iar volanele volanele vor nuanta posteriorul.

jachete-si-geci-de-dama-irezistibile-4jachete-si-geci-de-dama-irezistibile-5

Ce spui, te tenteaza jacheta din denim? Ar merita inclusa in garderoba noastra primavaratica?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE JACHETE SI GECI PENTRU FEMEI,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/jachete-irezistibile-pe-care-trebuie-sa-le-incerci-esti-curioasa/