answear.ro%20

Pantofi casual ECCO Intrinsic 2

pantofi_casual_ecco_ intrinsic_2_1
Noua colectie de pantofi casual pentru barbati ECCO Intrinsic 2 rezoneaza perfect cu ritmurile pline de energie si culoare ale primaverii 2016!

Sneakersii au devenit accesoriu nelipsit din garderoba barbatului modern interesat de stil si moda, iar colectia ECCO Intrinsic 2 propune cele mai chic modele, cu design sofisticat, culori elegante si o serie de calitati care garanteaza un nivel maxim de confort si rezistenta in timp.

Conceputi in asa fel incat sa permita miscarea naturala a piciorului, flexibilitate si stabilitate optima, ECCO Intrinsic 2 sunt prevazuti cu brant turnat dupa forma piciorului pentru a oferi confort optim si a lasa piciorul sa „respire”, precum si cu talpa direct injectata din TPU si insertii de cauciuc, extrem de usoara, flexibila si aderenta pe orice tip de suprafata.

Atat in varianta slip on – prevazuta cu benzi elastice, cat si ca sneakersi clasici – cu sistem de fixare cu siret, ECCO Intrinsic 2 sunt usor de incaltat si de purtat, integrandu-se perfect atat in tinute sport, cat si casual. Asorteaza-i oricand la echipamentul sportiv sau la pantaloni casual, tricouri si jachete in stil sport din denim ori piele. Sau, pentru un look si mai indraznet, reinterpreteaza imaginea clasica a costumului masculin, inlocuind pantofii Oxford si camasa cu sneakersii ECCO Intrinsic 2 si un tricou.

Combinatia inedita de piele moale si material textil tricotat, precum si mixul cromatic inspirat din stilul minimalist danez, redau perfect fuziunea dintre sport si moda anului 2016. Confortabili, stilati si versatili, ECCO Intrinsic 2 se integreaza perfect in stilul de viata activ al barbatului modern

pantofi_casual_ecco_ intrinsic_2_2

Colectia ECCO Intrinsic 2 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online ecco,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-intrinsic-2-fuziunea-perfecta-intre-moda-si-sport/