answear.ro%20

Trench-ul de dama- piesa cheie!

trench-dama-1
Uitandu-ne peste pozele ultimelor colectii propuse in fiecare vineri si care iti sunt dedicate tie, draga noastra prietena, am realizat ca materialele sunt din ce in ce mai soft, mai fluide, mai chic. Iar asta nu poate decat sa ne bucure, de aceea venim cu idei noi pentru outfit-ul tau primavaratic.

Scoatem trench-ul din cel mai indepartat colt al garderobei,  depozitam blana si paltoanele groase, in speranta ca le vom scoate din nou doar in senzonul rece al urmatorului an.

Trench-ul bej este piesa care nu se vrea iesita din moda. Desi e un item clasic, in fiecare sezon genereaza mix & match-uri unice!
In aceasta primavara poti asorta trech-ul la un pantalon elegant, la o rochie de ocazie, la un pantof sport sau la o pereche de colanti cu model floral.

trench-dama-2

Indiferent de modelul ales ai nenumarate modalitati de asortare. Iata tinutele preferatele noastre.

Trench & pantaloni tip pana

Un look extrem de chic este cel care imbina  pantalonii cu croi tip pana cu pantofi cu toc cui sau cu o pereche de creepers si… un trench. Anul acesta avem placerea de a ne juca cu lungimea pantalonilor, de aceea pantalonii  lungi pana deasupra gleznei si mai largi in zona soldurilor sunt cei care fac legea street style-ului in cele mai mari orase din lume.

Nu uita de geanta tip sac sau cea cu bareta scurta! Ochelarii de soare ii poti purta la gat, in caz de nevoie ii ai la indemana. Si gata, ai un look casual chic perfect pentru o plimbare de weekend, o zi la birou sau chiar calatorit cu avionul!

trench-dama-3

Trench & jeans de dama

Nu stim cum sunt altii, insa noi cand vedem combinatia trench & jeans, clar spunem ca ne-am indragostit de acel outfit! Daca mai adaugi un pantof cu varf ascutit, o geanta patratoasa supradimensionata, un trench camel si… o palarie,  suntem indragostiti lulea!

Te poti juca linistita cu o pereche de ripped boyfriend jeans si sandale cu platformă, la care poti asorta o bluza din matase cu model floral cat mai simplu, o geanta tip sac si un trench bej deschis. Braveaza si alege o palarie cu boruri largi, merita accesorizarea cu acest item boem!

Palaria este un item mega purtabil in acest sezon, ofera o nota boema tinutei, un aer misterios purtatoarei, si merge perfect cu trench-ul indiferent de croiul acestuia.

Ah, nu ai inca un trech? Credem ca te-am convins ca e momentul sa iei masuri drastice si sa iti comanzi unul. Uite aici si sugestiile noastre: modele trench . Have fun and shop smart!

trench-dama-4

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/trench-ul-de-dama-piesa-cheie-pentru-o-tinuta-chic/