answear.ro%20

Rochie pentru un inceput de primavara

ROCHIE-DE-PRIMAVARA-1
Ce senzatie placuta avem atunci cand auzim sunetul tocului pe suprafata plata a asfaltului. Ce bine este sa ne putem plimba cu paltonul pe brat, in bataia calduroasa a razelor primavaratice! Adesea adie un vant fin si poarta cu el mireasma copacilor infloriti, iar noi… ne simtim diafane, asemenea unor prevestitoare ale primaverii.

Ne vine sa ne avantam in prima cafenea si sa le spunem tuturor celor care se ascund inauntru:`Haideti, haideti la soare! Haideti pe terasa sa ne bucuram de razele calde!`.  Desigur, manierele ne opresc si nu ne permit sa manifestam entuziasmul in acest fel, de aceea lasam vestimentatia sa vorbeasca despre bucuria noastra!

De dimineata pana seara pregatim pentru tine cele mai frumoase colectii de dama pe care ti le punem la dispozitie in magazinul nostru online StarShinerS, asta pentru ca iubim moda si iubim sa impartim eleganta in jurul nostru!

Astazi am ales sa punem in evidenta o rochie, potrivita pentru un inceput de primavara. O rochie diferita ca tendinta si croi.  Sa vedem cum putem purta aceasta model minimal, insa deosebit prin detalii:


Rochia clos cu aplicatii pietre strass

Rosu coral este una dintre cele mai vii si, totusi, discrete nuante pe care le poti aborda in materie de vestimentatie. Este o imbinare intre undele pasiunii si echilibrul timiditatii. Este precum sufletul unei femei in prag de primavara. Rochia StarShinerS Unique Design Coral are un croi simplu, insa de efect. Tinuta este impartita intre doua extreme> negrul intens in partea superioara si rosu coral in partea inferioara.

Negrul este insufletit de aplicatiile elegante din pietre strass care vin in ajutorul tau atunci cand vine vorba de accesorizare. Croiul tip clos da o nuanta feminina si romantica tinutei, facand-o sa fie o optiune generoasa, potrivita atat pentru ocazii speciale cat si pentru o iesire romantica.


ROCHIE-DE-PRIMAVARA-2ROCHIE-DE-PRIMAVARA-3
 

Va recomandam noua colectie de rochii elegante,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/1-rochie-primavaratica-1-tinuta-ultra-feminina/