fashiondays.ro

Rochii in lumina reflectoarelor

ROCHII-IN-LUMINA-REFLECTOARELOR-1
Banuiti de ce urmarim astfel de evenimente, nu-i asa? Cand e vorba de covorul rosu, suntem curiosi sa vedem care sunt alegerile vestimentare ale vedetelor de peste hotare. Vedem o lume magica, in care oamenii stiu ca tinuta este cea mai importanta carte de vizita. De obicei, acest tip de eveniment se lasa cu: Cea mai bine imbracata vedeta si Cea mai prost imbracata vedeta. Pe noi ne intereseaza doar cele mai bine imbracate vedete de la Hollywood. Ce concluzie am tras? Si de aceasta data s-a respectat ghidul de eleganta:  less is more.

Gala Oscar este o splendoare pentru ochi. Vedetele de cinema se intrec in etalarea celor mai frumoase rochii. Observam si in acest an, ca s-au ales rochii simple care urmeaza linia corpului, cu decolteu adanc sau spate gol. Detaliile rochiilor pun in valoare feminitatea si frumusetea corpului feminin, iar aceste detalii nu fac altceva decat sa ne bucure.  Observam ca marii creatorii de moda au prezentat in rochiile vedetelor atat personalitatea cat si formele lor.

Cele mai frumoase viitoare mamici de la Gala Oscar

Propunerile pentru aparitii demne de Hollywood

Nu se stie niciodata ce surprize iti rezerva viitorul. Daca ai talent actoricesc, cu siguranta ai inceput sa cochetezi cu acest domeniu si, poate, chiar joci in cateva de piese. In România, celebritatea aduce multe intrigi, iar daca ajungi sa fii pe covorul roșu la o premiere unde numele tau apare pe lista nominalizatilor, stii si tu ca trebuie sa arati impecabil. Iti recomandam gama de lux a rochiilor- rochii Sherri Hill din USA. Sunt absolut …magice.

ROCHII-IN-LUMINA-REFLECTOARELOR-2ROCHII-IN-LUMINA-REFLECTOARELOR-3

Va recomandam NOUA colectie vestimentara. CLICK AICI

Sursa:
http://www.starsblog.ro/gala-oscar-locul-unde-rochiile-sunt-in-lumina-reflectoarelor/