answear.ro%20

Rochii la reducere de 8 Martie!

ROCHII-LA-REDUCERE-DE-8-MARTIE-1
Sarbatoreste una dintre cele mai speciale zile din an cum se cuvine: de 8 martie, rasfata-te cu rochii elegante la reducere, pentru a marca o zi care iti este dedicata exclusiv tie. Ziua de 8 Martie este o ocazie in care poti sa creezi o poveste doar despre tine

Pentru a fi pregatita sa primesti asa cum se cuvine toate complimentele si cadourile, alege una dintre rochiile elegante la reducere pe care ti le punem la dispozitie: confectionata din jerse elastic extrem de confortabil si cu o textura simpla si eleganta, rochia la reducere Sophie se remarca in primul rand prin versatilitatea sa, intrucat o poti purta la birou, dar la fel de bine poti sa o porti si la petrecerea de dupa munca. Nuanta vibranta de bordo inspira o eleganta desavarsita, aducand si o nota moderna tinutei tale, iar contrastul luxuriant dintre auriul butonilor dispusi in doua siruri verticale in zona bustului si materialul bordo transforma rochia la reducere intr-o piesa vestimentara superba. In plus, buzunarele false iti pun in evidenta talia si silueta feminina, aducand si o alura usor casual tinutei tale. 

ROCHII-LA-REDUCERE-DE-8-MARTIE-2

Impresioneaza-l de 8 Martie cu o rochie eleganta rosie, ideala pentru cele mai inedite momente ale primaverii: croiul conic al rochiei Sophie ii permite sa iti urmeze discret liniile corpului, in vreme ce culoarea seducatoare iti confera o imagine in care rezida in esenta feminitatii. Butonii aurii ii asigura o alura usor office, astfel ca poti purta rochia eleganta la reducere si la birou, dar si cu alte ocazii, fara sa atragi atentia in sens negativ prin tinuta ta. Simplu de purtat si de accesorizat, rochia rosie la reducere nu are nevoie de multe accesorii pentru a aduce asupra ta o imagine deosebit de sofisticata si rafinata, pastrand, totusi, elemente simple.

Rasfata-te cu un cadou elegant, alegand una dintre rochiile la reducere cu 40% de 8 Martie!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-la-reducere-de-8-martie-rasfata-te-cu-un-cadou-elegant/