answear.ro%20

Rochii office perfecte pentru 8 martie

rochii-office-perfecte -de-8-martie-1
Ce spui de o rochie noua? Asa, ca de 8 martie. Cadou pe care ti-l poti face tu tie insati pentru ca… meriti! Te incanta ideea? Sau… ce spui de un trench primavaratic, cu imprimeu floral? Ei, asta clar iti face cu ochiul! Stim ca de Ziua Femeii bratele ne sunt umplute cu flori si martisoare intarziate, si mai stim ca tocmai in aceasta zi trebuie sa stralucim.
Ziua femeii nu pica atat de rau in acest an: o zi de marti, o zi in care mergem la office si ne ocupam de rutina zilnica… Se putea si mai bine, insa ce sa-i facem, trebuie sa ne adaptam situatiei.

Stim ca vrei sa iti exprimi feminitatea in fiecare zi a anului si… ca vrei sa fii stralucitoare pentru el. Primavara vine cu un parfum de romantism incurabil, de aceea ne vom lasa vrajiti de mirosul florilor imbietoare si iti vom recomanda cateva tinute fine pentru o zi delicata. Sarbatorim feminitatea asa cum se cuvine, cu fast si… multe, multe flori!

Cum putem aduce feminitatea primavaratica in garderoba ta astfel incat sa ne asigura ca de 8 martie vei fi stralucitoare? Raspunsul este simplu: StarShinerS iti recomanda cele mai noi tendinte, iar tu decizi daca vrei sa ai parte de un colet infloritor la tine la usa.

Tinute recomandate pentru Ziua Femeii:

Flori pentru tinuta office

Avand in vedere ca 8 martie pica intr-o zi lucratoare, ne-am decis sa iti sugeram ceva indraznet- rochii inflorate pe care le poti purta la birou si care te vor scoate din monotonia zilei. Fie ca mergi pe maneca lunga, 3/4 sau scurta, rochia tip creion cu imprimeu bogat de flori este piesa care imbina eleganta cu spiritul jucaus, primavaratic.

Pentru ca nu poti intra in birou purtand o rochie lunga din voal, iti poti asigura eleganta cu una dintre rochiile inflorate care iti va pune in evidenta corpul si mersul de… gazela.

rochii-office-perfecte -de-8-martie-2rochii-office-perfecte -de-8-martie-3

Rochii pastelate pentru gusturi dezarmante

Suntem pur si simplu dezarmate de pastel! In aceasta primavara rozul ne propune atat de multe contraste, incat ne-am construi o garderoba numai pentru aceasta nuanta. Daca vrei ceva mai fin si mai putin `decorat`, iti propunem rochiile cu design elegant, ce urmeaza linia corpului, de culoare pastelata (roz).

Este nuanta perfecta pentru o zi la birou sau chiar pentru o iesire la o cina speciala. Rochia fara maneci iti permite asortarea cu un sacou pe care il poti da jos in cazul in care vrei sa treci de la clasic office la un elegant soft. Poti inlocui sacoul cu un bolero elegant negru  (pentru office) sau din blana ecologica (in cazul unei iesiri la cina sau la o ocazie speciala).


rochii-office-perfecte -de-8-martie-5rochii-office-perfecte -de-8-martie-6

Va recomandam noua colectie de haine office femei, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/6-rochii-office-perfecte-pentru-un-8-martie-stralucitor/