fashiondays.ro

Rochii domnisoara de onoare

rochie-cununie
Acum cateva articole am vorbit despre cele mai frumoase rochii pe care le poate alege viitoarea mireasa pentru o cununie civila primavaratica, iar acum ne indreptam atentia spre domnisoarele de onoare. In cea mai importanta zi din viata noastra vrem sa avem alaturi de noi cele mai bune prietene, acele domnisoare care ne stiu asa cum suntem- cu bune cu rele- si ne-au acceptat prietenia atatia ani. De aceea ne dorim ca si acestea sa straluceasca alaturi de noi.

In cazul in care planifici o cununie civila primavaratica, iti sugeram sa te grabesti cu alegerea tinutelor pentru domnisoarele de onoare, iar pentru a nu te stresa mai mult decat este cazul, iti recomandm 3 modele de rochii potrivite pentru o cununie inflorata!

Stim ca in filmele americane domnisoarele de onoare poarta aceeasi tinuta, insa daca iti doresti acest lucru, rezerva-ti dorinta pentru cununia religioasa unde rochiile sunt mult mai glam. Pentru cununia civila poti alege pentru fiecare domnisoara de onoare o alta rochie cu motive florale, in functie de preferintele si personalitatea acestora.

Iata recomandarile noastre:

Rochia cu imprimeu `trandafirat`

Rochia cu imprimeu bogat si puternic constrastant este o alege indrazneata pentru tinuta domnisoarei de onoare. Avand in vedere ca viitoarea mireasa va alege culori pastelate, este recomandat ca domnisoarele de onoare sa opteze pentru alte culori evitand pastelurile.

Rochia are un croi special: faldurile sunt bogate, `pometii` umerilor sunt putin acoperiti, iar taietura tip barcuta din zona gatului face ca accesorizarea cu colier sa nu fie necesara.

Recomandare de accesorizare >> un imprimeu bogat presupune o accesorizare minimala. O pereche de cercei cu piatra, fie lungi fie de dimensiune mica, si o bratara pe mana, sunt elemente suficiente pentru a completa tinuta. In materie de pantofi se poate alege pastelul, un pantof din lac nude sau alb. Geanta, de aceasta data, se va asorta cu pantofii pentru a pastra linia simpla:  un clutch clasic, nude, fara aplicatii stralucitoare.

rochie-domnisoara-de-onoare-2rochie-domnisoara-de-onoare-3

Rochia cu imprimeu floral exotic

Modelul de mai jos se asemana, in materie de croi, cu rochia cu imprimeu `trandafirat` prezentata mai sus. Diferenta o facem pe baza de culoare: nuantele pe baza carora a fost creat imprimeul floral. Predomina nuante de verde si albastru, care aduc o nota proaspata tinutei, culori ce pot fi asociate cu primavara. Daca vrei ca domnisoarele de onoare sa se `asorteze` intr-o anumita masura cu nuanta outfitului tau, rochia cu imprimeu exotic este o alegere inspirata si… echilibrata.

Recomandare de accesorizare >> se poate merge tot pe accesorizare minimala, asa cum am recomandat mai sus, insa dat fiind fundalul alb care ofera suport imprimeului floral bogat, exista posibilitatea de accesorizare cu o pereche de cercei cu pietre colorate- de preferat albastre. In materie de incaltaminte, pastelul este potrivit – nude sau alb- insa se poate merge si pe un rosu somon, mai ales daca clutch-ul este asortat cu pantofii.

rochie-domnisoara-de-onoare-4rochie-domnisoara-de-onoare-5

Rochie retro cu imprimeu floral

Daca te-ai gandit la o tematica mai retro, caci acest trend este pe val, iti recomandam o rochita indrazneata! Cu siguranta domnisoara de onoare care va alege aceasta tinuta sau va accepta sugestia venita din partea miresei, este la fel de indrazneata.

Modelul este unul special: imbina eleganta cu spiritul ludic pe care il putem gasi in sufletul oricarei femei. Croiul este unul specific anilor `50-`60: umeri acoperiti, decolteu bogat, talie pronuntata si partea inferioara croita in stil clopot. Volum este imbogatit de catre aplicatia de tulle din partea inferioara a rochiei.

Recomandare de accesorizare >> o geanta de mana, patratoasa cu design specific anilor `60 – fie albastra fie alba, o pereche de cercei rotunzi cu clips, un inel asortat cu cerceii vintage – de preferat supradimensionat- si o pereche de pantofi clasici cu toc, negri.

rochie-domnisoara-de-onoare-6rochie-domnisoara-de-onoare-7

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII DE OCAZIE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/cele-mai-inspirate-rochii-pentru-domnisoarele-de-onoare-cununia-civila/