answear.ro%20

Rochiile nude cocktail elegante

Primavara aceasta, rochiile nude cocktail sunt un must-have pentru garderoba ta festiva. De o simplitate fermecatoare, imbinand eleganta clasica cu detalii moderne, avangardiste, rochiile cocktail nude marca Miss Grey din cea mai recenta colectie de primavara impresioneaza de la prima vedere. Confectionate din materiale de inalta calitate, care au fost aduse in atelierul nostru din Bucuresti tocmai din Orient, in design-uri extrem de feminine, care flateaza orice tip de silueta, rochiile nude pe care ti le recomandam astazi vor face senzatie indiferent unde ai alege sa le porti.

Confectionata din dantela cusuta cu fir irizant, rochia nude Amira este o adevarata bijuterie pretioasa. Avand capacitatea de a avantaja nu doar orice tip de silueta, ci indiferent de culoarea parului, a ochilor sau arochie-nude-cocktail tenului, rochia cocktail nude Amira de lungime midi este o tinuta extrem de eleganta ce poate fi purtata la cele mai diverse ocazii speciale, indiferent de gradul de formalitate. Design-ul conic avantajeaza orice tip de silueta si ii ofera capacitatea de a-ti sublinia discret liniile corpului, iar textura luxurianta a dantelei in tonuri de caffe asigura purtatoarei un farmec inegalabil. 



Daca te afli in cautarea unei rochii simple si rafinate simultan, iti recomandam rochia cocktail nude Emily. Confectionata din jerse creep, rochia cocktail se face remarcata printr-o eleganta conturata de liniile simple ale design-ului si de culoarea extrem de versatila si calda. Absenta decolteului este compensata intr-o maniera sofisticata de spatele decupat in V, care este conturat de cele doua revere ce ii confera rochiei nude un aspect usor avangardist si romantic. Seducatoare datorita capacitatii de a-ti evidentia formele, rochia cocktail nude poate fi purtata la numeroase categorii de evenimente, si poate fi accesorizata intr-o infinitate de moduri, in functie de propria ta imaginatie.

Tu cum ai purta rochiile nude cocktail primavara aceasta?

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-nude-cocktail-simplitate-si-rafinament/