answear.ro%20

3 tinute de sarbatoare

tinuta_de_sarbatoare_1
Daca alegi sa mergi pe litoral, sa imbini sarbatoarea de Paste cu cea de 1 mai sau daca alegi sa petreci aceste zile in familie, poti opta fara grija pentru una dintre aceste tinute care ii va fermeca pe cei din jurul tau!

Iata 3 tinute de sarbatoare care vor fermeca orice iepuras:

Ia cu motive florale romanesti

Una dintre cele mai apreciate piese din garderoba oricarei romance: ia! Desigur, facand parte din portul nostru national, nu putem fi decat mandre de designul acestora, mai ales ca in ultimii ani modelele clasice de ie au fost adaptate pieselor moderne.

Asadar, daca te ingrijoreaza faptul ca nu ai cu ce sa porti ia alba cu motive floare, iti spunem din start: stai linistita, ai o multitudine de optiuni vestimentare pe care le poti constui in jurul acestei piese! Poti purta ia cu o pereche de skinny jeans, o pereche de pantaloni capri sau cu o fusta din piele.
Poti alege un look casual smart sau unul chic, totul depinde de preferintele tale si de planurile facute pentru aceste zile!

tinuta_de_sarbatoare_2tinuta_de_sarbatoare_3

Fusta cu model floral modern

Primavara se numara bobocii… asa credem noi! Acum ca toti copacii au inflorit, iar florile impodobesc spatiile verzi din oras, preferam sa purtam pe fusta orice pata de culoare. De data aceasta, am ales o fusta plina de „tuse de culoare” care iau forma florilor.

Poti purta fusta cu motiv floral impreuna cu o bluza care iti dezvaluie umerii. Aceasta ne  duce cu gandul la soare si efervescenta verii, asa ca e momentul sa faci trecerea spre vara purtand o bluza care sa iti dezgoleasca umerii. Poate chiar o ie alba cu umerii cazuti. Cum iti suna? Da, suna grozav imbinarea piselor moderne cu cele traditionale.
Tinuta este grozava pentru o cina in familie sau o iesire la plimbare in aceste zile de sarbatoare!

tinuta_de_sarbatoare_4tinuta_de_sarbatoare_5

Rochia cu motive florale abstracte

Da, da, stim, tinutele de mai sus au fost „cumintele”, numai bune pentru cateva ore petrecute cu familia. Un decolteu prea adanc poate ar atrage remerci din partea mamei sau a bunicii, desi este apreciat de cei din jur. Pentru ca nu vrem sa renunti la stilul tau sexy, iti propunem o rochie  mulata pe trup, fara maneci si cu spatele „decupat”.

Modelul floral este unul de vis, pozitionarea sa in partea inferioara a rochiei iti pune in evidenta picioarele si soldurile, iar talia este subliniata de o curea subtire. Poti purta rochia cu un sacou sau un sal usor purtat peste umeri.
Adoram ambele culori! Rochia alba am purta-o impreuna cu un sacou in seara Invierii, iar cea verde la cina organizata pentru familie.

tinuta_de_sarbatoare_6tinuta_de_sarbatoare_7

Va recomandam cea mai noua colectie de haine pentru femei, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/3-tinute-de-sarbatoare-care-farmeca-orice-iepuras/