answear.ro%20

Alege-ti tinuta de 1 mai!

alege-ti-tinuta-de-1-mai-1
Daca te gandesti ca este prea devreme pentru a-ti alege tinuta de 1 mai, te incurajam si iti spunem ca zilele trec cat ai clipi si este bine sa iti planifici excursia cat mai din timp. Si, desigur, sa iti alegi tinuta potrivita planurilor tale!

Ne gandim ca vei alege litoralul, asa cum o mare parte dintre noi o va face, asa ca iti vom recomanda 2 tinute lejere, cu puternice influente sport, pe care le poti incerca in aceasta mini vacanta.
Pentru ca nu stim daca timpul ne va permite sa purtam costumul de baie si pentru ca vrem sa te simti cat mai comod, modelele alese iti vor pune trupul in evidenta si iti vor permite sa te misti in voie.

Pentru a-ti insufla starea de energie data de orice vacanta, am ales colectia OCASSION pentru ca vrem sa te simti cat mai activa si… atractiva!
Iata sugestiile noastre pentru tinuta ta de 1 mai:

Salopeta de dama sport

Daca te gandesti ca o tinuta sport inseamna o tinuta mai putin chic, modelele propuse mai jos iti vor demonstra exact contrariul! Ce spui de o salopeta de dama, din material elastic, care se muleaza pe trup si iti scoate in evidenta formele? Stim ca iti surade ideea, mai ales daca o poti purta la o plimbare pe litoral sau, de ce nu, chiar intr-un club!

Daca iti propui sa conduci pana la destinatie, salopeta este o tinuta comoda si ultra chic! Ai oportunitatea de a alege intre o salopeta cu maneca lunga sau una… fara maneci. Daca iti place imprimeul geometric iti recomandam salopeta de dama Ocassion Slim Fit Blue, iar daca vrei ceva mai non-conformist poti alege salopeta cu tuse florale Ocassion Burning Fire Black.

Modele sunt variate, alegerea depinde de gusturile tale!

alege-ti-tinuta-de-1-mai-2alege-ti-tinuta-de-1-mai-3

Set Ocassion

Rezultatele muncii tale depuse la sala sunt deja vizibile. Am scapat de straturile nedorite adunate in perioada iernii, asa ca este timpul sa aratam acel piercing din buric. Daca nu te atrage ideea de salopeta, acum poti alege setul top & pantalon marca Ocassion. Poti opta pentru un model mai sport sau unul casual.

Tusele florale sunt mai mult decat recomandate pentru inceputul de vara, mai ales daca savuram in avans razele calde de pe litoral. Aplicatiile metalice sunt irezistibile, asa ca pentru o iesire sau un party in aer liber poti alege setul  Set Ocassion Orange Energy Orange care uimeste prin contrastul dintre culori si designul unic!

alege-ti-tinuta-de-1-mai-4alege-ti-tinuta-de-1-mai-5

Tu unde iti vei petrece mini-vacanta de 1 mai?

Va recomandam noile tinute pentru femei,click aici

Sursa artiol:
http://www.starsblog.ro/alege-ti-din-timp-tinuta-pentru-un-1-mai-relaxant-si-ultra-hot/