answear.ro%20

Imprimeurile mereu la moda!

bulinele_si_imprimeurile_mereu_la_moda_1
Descopera una din cele mai atractive colectii de bluze de dama de pe Internet. Ti-am pregatit bluze casual  elegantecrosetate, bluze cu dantela si din voal, mai lungi, bluze buline,bluze cu imprimeu,bluze patratele  pentru sezonul de primavara sau mai scurte, pentru cand vremea este mai calda. Ai acces instant la sute de produse pentru femei, toate la preturi extrem de avantajoase, alese  cu multa  placere de echipa noastra. Fie ca esti in cautare de bluze casual, pentru o seara in oras cu fetele sau bluze elegante pentru birou, colectia LaFemme  este mereu  gata sa iti ofere ceea ce iti doresti si sa te ajute sa comanzi online pe site-ul nostru ceea ce ti se potriveste. Am ales cele mai fine materiale posibile,cele mai in trend  si modelele cele mai populare pentru ca tu sa fii mereu la moda. Te asteptam in  magazinul nostru  online complet in care poti comanda bluze de ocazie,bluze gen ie in functie de marime, culoare sau pret, avand posibilitatea sa te razgandesti si sa profiti de garantia calitatii oferita pentru fiecare produs.

Bulinele  sunte mereu prezente in fiecare sezon si chiar au o putere magică.De ce?Pentru ca  ne dau un  asa ,un aer proaspăt și pot transforma cu ușurință o simplă ținută într-una de efect, vesela , jucăușă și foarte tinerească. Si mai cred ca ne fac mai vesele, mai optimiste, mai energice si mai pline de viata . Poate  si pentru că ne aduc aminte de baloanele pline de culoare și visele frumoase ale copilăriei sau pur și simplu pentru că reprezintă una din formele perfecte inspirate din natură,adica un rotund .

LaFemme v-a pregatit in aceasta primvara rochii cu buline,Pretty Women,Bluze cu buline,fuste cu buline,esarfe cu builu

In industria fashion, acestea sunt un  ca un lait motiv, mereu la modă și fiecare doamnă sau domnișoară ar trebui să aibă în garderoba sa măcar un articol vestimentar cu buline. Astfel, și noi am adus  în Colecția Primăvară 2016 mai multe piese vestimentare cu buline jucăușe care să vă încânte și să vă aducă multă bucurie.

Alege modelul dorit din colectia de mai jos

bulinele_si_imprimeurile_mereu_la_moda_2bulinele_si_imprimeurile_mereu_la_moda_3bulinele_si_imprimeurile_mereu_la_moda_4

 La fel ca dungile, patratelele  bulinele au fost mereu  un imprimeu casual. Acum in acest sezon chiar si multe dintre cele vedetele preferate poartă trendul pe covorul roșu cu aplomb.

Cel mai simplu mod de a purta bulinele este pe rochie si LaFemme v-a pregatit multe modele de  rochii cu buline. Rochiile cu buline  sunt perfecte pentru vară și primăvară. Rochiile maxi  si nu numai sunt o altă modalitate fabuloasă de a introduce bulinele în garderoba ta. Nu este nimic mai  sexy vara ca o femeie purtând o rochie maxi, vaporoasă în buline. Cămășile și topurile sunt un alt mod excelent în care puteți purta bulinele. O cămașă cu buline asociată cu o pereche de blugi sau pantaloni  oferă un aspect care este clasic și contemporan, în același timp,o tinuta foarte versatila si foarte in trend .Sa nu uitam nici esarfele in buline care dau tinutei veselie si bucurie  si scot tinutele din anonimat.De asemenea sezonul acesta se poarta tenisi,expadrile,papuci cu buline plus sosetele cu buline.Nu am exagera daca am spune ca bulinele chiar dau viata tinutelor,aduc bucurie si zambete pe fata noastra.

Asadar,bulinele dar si dungile sunt vedetele acestui sezon si ar fi bine sa ai in dulap o rochie cu buline sau o bluza cu buline si de ce nu si o fusta cu buline.

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2016/03/bulineleimprimeurile-si-patratele-mereu-la-moda/