dyfashion.ro

Cele mai hot costume de baie!

cele-mai-hot-costume-de-baie-1
Caldura mare, mon cher! Ne plimbam pe bulevard si nu ne putem gandi decat la fantanile a caror apa salta sprintena prin gurile pestisorilor din ciment… de fapt, ne gandeam la cat de bine ar fi sa facem noi o baie in mijlocul orasului, pentru a scapa de caldura. Apoi am realizat: nu avem costum de baie! Vine 1 mai, vine vremea de mers la mare, iar noi nu avem costume de baie.

Asa ca ne-am gandit sa remediem aceasta problema si sa ne indreptam atentia spre a alege si a-ti prezenta cele mai frumoase si hot modele de costume de baie pentru vara 2016. Sezonul se anunta incendiar, asa ca ai nevoie de un costum mega sexy!

Iata cele mai sexy modele ale acestui an:

Costumul de baie ` imbulinat`

Orice am face, nu scapam de buline! Nici atunci cand vine vorba de rochii de dama, de pantaloni, iar acum… coastumele de baie ne scot din minti cu designul lor mega cool. Trebuie sa acceptam faptul ca bulinele nu se deomdeaza niciodata!

In vara aceasta, daca vrei un costum  ~imbulinat~, ai de ales intre costume de baie cu buline… mari sau mici. Ce spui de un costum albastru cu buline mari, perfecte si albe? Poate te tenteaza un costum cu buline mici si delicate, prezente doar pe sutien? Nu esti hotarata, asa-i?

cele-mai-hot-costume-de-baie-2

Costumul mono

Desi ti se va parea demodat, costumul mono este una dintre cele mai clasice si totusi hot alegeri in materie de costum de baie. Aplicatia stralucitoare amplasata la imbinarea cupelor va da o nota extravaganta costumului si va scoate din anonimat costmul mono. Pentru a savura pe deplin trendurile acestei veri, iti recomandam culori intense, fie un albastru marin, fie un roz puternic.

Ce spui, esti gata sa reinventezi clasicul?

cele-mai-hot-costume-de-baie-3

Costumul in culori complementare

Propunerea pare irezistibila, mai ales daca privesti culorile alese pentru a crea acest gen de costum de baie. Maroul este o culoare destul de dificil de asortat, mai ales in sezonul cald, insa designerii vin cu propunerea unui costum de baie iesit din comun> slip maro si bustiera nude. O imbinare echilibrata, potrivita pentru un ten putin bronzat.

Pentru tenuri care isi fac aparitia pentru prima oara pe plaja in acest an, combinatia dintre roz pal si gri, este mult mai potrivita.

cele-mai-hot-costume-de-baie-4

Costumul ` dungat `

Inca un model minimal din punct de vedere al imprimeului. Designerii au preferat sa se joace cu nuantele, cu contrastele pentru a scoate in evideta silueta. Un astfel de costum de baie este potrivit pentru orice varsta si orice tip de silueta, mai ales daca bustul este voluminos. Liniile vor atrage atentia in zona taliei si a sanilor, asa ca asigura-te ca ti-ai tonifiat abdomenul cu cateva luni inainte de plaja!

cele-mai-hot-costume-de-baie-5

Costumul cu imprimeu floral

Unul din trendurile puternice ale acestui an este cel floral. Rochia de dama cu imprimeu floral poate fi gasita pe orice podium din intreaga lume, iar imprimeul a inceput sa fie utilizat si la capitolul incaltaminte si genti. Acum, a ajuns si la costumele de baie! Nimic nu poate fi mai exotic decat un costum de baie cu imprimeu floral bogat.

cele-mai-hot-costume-de-baie-6

Va recomandam noua colectie de costume de baie hot, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/costumul-de-baie-iata-piesele-hot-care-iti-coloreaza-vara-in-bronz/