answear.ro%20

Fustele care coloreaza garderoba!

fustele_care_coloreaza_garderoba_1
Ce ne lipseste din garderoba? Rochii inflorate avem, pantaloni capri avem, camasi de matase avem… Am putea sa purtam acele camasi de matase cu o fusta tip creion? Da, asta ne lipsea, o fusta inspirata din cele mai noi tendinte!
Lasam la o parte fustele groase de toamna si luam cu asalt categoria de fuste de dama!
Sa vedem ce modele au mai pregatit specialistii in fashion pentru noi.

Modelele sunt multe, iar imprimeurile variate si delicate! E momentul sa facem un wishlist dedicat fustelor! Iata cateva modele care noua ne fac cu ochiul:

Fusta cu imprimeu floral- croi tip pana

Putem considera fusta in carouri ca fiind un model tomnatic, mai ales ca avem combinatia alb-negru. Insa, daca includem un imprimeu floral, pastelat, avem o noua fusta potrivita pentru o primavara calduroasa. Noua ne surade aceasta combinatie pentru ca permite asortarea cu un sacou monocrom, cu o camasa alba simpla sau una crem.

Acest mix & match este potrivit pentru o tinuta office, fiind echilibrata si avand o nuanta jucausa data de imprimeul floral.

fustele_care_coloreaza_garderoba_2fustele_care_coloreaza_garderoba_3

Fusta clos cu imprimeu floral

Ce adoram in cazul acestui model este taiatura jucausa din partea de jos a fustei, croiul asimetric atragand intotdeauna privirile celor din jur. Iti spunem ceva ce cu siguranta nu stiai. Esti curioasa? Ei bine, unicitatea modelului este datorata florilor care sunt croite… in relief. Ai senzatia ca porti flori proaspat culese din gradina si asezate cu grija pe fusta ta.

Pentru a avea un look cu influente romantice, iti recomandam sa completezi fusta cu imprimeu floral in relief cu o camasa alba cu volane la gat sau la maneci.

fustele_care_coloreaza_garderoba_4fustele_care_coloreaza_garderoba_5

Rochie din Tulle

Orice fetita cand era mica isi dorea sa se faca balerina! Cateva dintre noi chiar am urmat cursuri de balet, din dorinta mamelor noastre de a creste niste mici printese. Ar fi momentul sa le spuenem ca au reusit sa faca acest lucru, caci in garderoba fiecareia dintre noi se ascunde o mica balerina: rochia din Tulle!

In fiecare primavara o scoate din dulap si cu emotiile copilariei o imbracam. Simtim diafanul materialului, iar gesturile noastre devin mai elegante si mai fluide, asemenea acelor unduiri de mana facute de catre balerine.

Poate nu este o tinuta de office, insa daca jobul iti permite un casual friday, poti purta aceasta fustita voalata cu un tricou alb, un top sau un maieu peste care adaugi un sacou pastelat din matase. Superba tinuta, primavaratica pana la ultimul Tulle!

fustele_care_coloreaza_garderoba_6fustele_care_coloreaza_garderoba_7

 Va recomandam noua colectie de fuste elegante, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/feminitate-la-superlativ-fustele-care-ne-coloreaza-garderoba/