answear.ro%20

Modele de jachete din denim

jacheta_din_denim_1
Cu siguranta in anii copilariei ai avut o jacheta din denim pe care ai purtat-o zi lumina, indiferent de outfit! Hai, recunoaste ca nu iti venea sa renunti la `jacheta de blug` primita de la parinti de ziua ta si purtata cu mandrie la liceu. Era pe val, mai ales ca toate personajele preferate din serialul Beverly Hills 90210 purtau denim.

Nici nu stiai ca aveai in garderoba o piesa ce avea sa devina un clasic!

Daca te-ai decis sa incerci o jacheta din denim, ce ar trebui sa stii este faptul ca ai de unde alege! Sunt o multime de croiuri care iti scot in evidenta atuurile pe care iti doresti sa le evidentiezi.

Daca doresti sa subliniezi silueta si pantalonii skinny, cea mai buna alegere este o jacheta din denim supradimensionata. Daca vrei sa dai senzatia de picioare lungi si talie ingusta, jacheta scurta pana in talie este cea mai buna alegere!
Iata modelele de jachete din denim pentru care poti opta:

Jacheta din denim- model scurt

Jacheta din denim, pana in talie, este potrivita pentru tinute care au la baza

- fusta clos din piele sau denim, poate chiar una cu imprimeu floral;
- rochie monocroma sau cu imprimeu;
- pantalonii cu talie joasa: bumbac, piele sau… denim.

Jacheta va da senzatia de alungire a siluetei, si este potrivita pentru femeile mici de inaltime. In functie de silueta, poti alege un model cambrat pe corp sau mai larg, insa nu merge pe prea mult volum pentru a nu gafa si a parea un… balon!

jacheta_din_denim_2jacheta_din_denim_3

Jacheta din denim cu imprimeu sau insertii

Cu siguranta acest model iti aduce aminte de moda colorata a anilor `90! Suntem niste nostalgici, de aceea iti spunem sincer ca adoram tinutele curajoase care includ si jacheta din denim cu imprimeu bogat. Imprimeul sau insertia de material, insigne din material cusute direct pe jacheta, dau o nuanta rebela, non-conformista outfitului, iar aceste elemente sunt de dorit in cazul in care cauti reactii `wow, ce jacheta cool ai!`.

Poti asorta jacheta la:

- o pereche de skinny jeans, mai ales daca jacheta are croi supradimensionat;
- o pereche de colanti din piele ecologica;
- o fusta din denim sau
- o rochie cu imprimeu floral stilul anilor `90.

Moda este dinamica si… rebela prin definitie, de aceea iti recomandam sa iti dai frau liber imaginatiei si din cand in cand sa iti retraiesti adolescenta.

jacheta_din_denim_4jacheta_din_denim_5

Jacheta din denim cu croi supradimensionat

Am inceput de la jacheta din denim cambrata de corp si am ajuns la jacheta din denim cu croi supradimensionat… trebuie sa recunoastem ca diferenta este vizibila, insa si efectului outfitul este pe masura! Spuneam la inceputul articolului ca jacheta iti poate contura intr-un mod chic atuurile, iar acum revenim cu o completare importanta: jacheta cu din denim cu croi supradimensionat este potrivit pentru femeile inalte si cu forme nu atat de… rotunjite.

In cazul in care ai o silueta tip para, evita aceasta jacheta pentru ca va oferi volum in partea de bust, talie si solduri, volum care poate dezavantaja silueta! De asemenea, croiul este de evitat si in cazul in care esti mica de inaltime, caci in niciun caz nu vrei sa pari si mai mica de inaltime.

jacheta_din_denim_6

Va recomandam noua colectie de jachete femei, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/jacheta-din-denim-piesa-star-a-anilor-90-acum-un-must-have/