answear.ro%20

Hainele petrecute - stil feminin!

haine-petrecute-pentru-un-stil-feminin-1
Majoritatea femeilor își doresc să aibă o mulțime de haine în garderobă, crezând că astfel vor avea mereu la îndemână câte ceva pentru orice posibil eveniment. Cu toate acestea, o garderobă plină nu înseamnă neapărat că vei avea mereu hainele și accesoriile potrivite la un moment dat. Important este să alegi câteva elemente de bază clasice, care, combinate, pot să rezulte într-un look cu adevărat unic și elegant.

Printre piesele clasice pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă se număra hainele petrecute. Un avantaj al acestora este faptul că sunt foarte comode și ne dau un stil feminin. Ele avantajează orice tip de ținută și siluetă, fiind ideale oricărei vârste și făcând parte din trendul actual, din trendul trecut și din cel viitor. Cu alte cuvinte, nu vei da greș niciodată cu o astfel de opțiune.


haine-petrecute-pentru-un-stil-feminin-2
 

Hainele petrecute pot fi purtate atât de doamnele și domnișoarele slăbuțe, dar și de cele mai plinuțe. Subliniază o talie subțire, creând efectul de „talie de viespe”, iar unei doamne mai plinuțe îi va ascunde defectele. Singura condiție este să opteze pentru o piesă vestimentara petrecută mai lungă, care va oferi o senzație de modelare a corpului.

Una dintre piesele vestimentare de bază este reprezentată de vesta petrecută. Acest tip de vestă, indiferent de culoare și materialul din care este fabricată, ne aduce un stil feminin și poate transforma o ținută clasică într-una deosebită.


haine-petrecute-pentru-un-stil-feminin-3
O bluză petrecută cu imprimeu poate fi accesorizata cu o curea sau cu un cordon. Aceasta este potrivită atât pentru munca de birou, o ieșire în oraș sau chiar și un eveniment mai important, precum o aniversare.


haine-petrecute-pentru-un-stil-feminin-4
 

Pentru un stil chic și rafinat a la Brigitte Bardot, o rochie petrecută, până la genunchi, este cea mai bună opțiune. Acest tip de rochie oferă un aer boem, plin de eleganță. Un avantaj al acestei piese vestimentare mereu clasice este faptul că poate fi accesorizata atât cu o pereche de pantofi cu toc, dar și cu o pereche de balerini, pentru o ținută casual.

haine-petrecute-pentru-un-stil-feminin-4
 

Indiferent de epocă, piesele vestimentare petrecute vor rămâne printre preferatele femeilor de pretutindeni. Caracterizate prin feminitate, dar și prin confortul pe care îl oferă, aceste elemente va vor oferi cu siguranță încredere în forțele proprii, optimism și poftă de viață.

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/piesele-vestimentare-care-se-potrivesc-oricarei-siluete-hainele-petrecute/