answear.ro%20

Pantaloni de trening Le Coq Sportif

Pantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati COLORI N2 PANT M (LE COQ SPORTIF)

Pantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati COLORI N2 PANT M (LE COQ SPORTIF)

IMBRACAMINTE BARBATI / PANTALONI DE TRENING
Profil:Pantalonii detrening Colori n2 Pant M, pentru barbati, de la LE COQ SPORTIF, sunt confortabili, caldurosi si simplu de asortat. Sunt confectionati din bumbac 77%si poliester 23%, combinatie rezistenta si durabila. In talie au banda easticasi siret, iar la terminatia piciorului doar banda elastica, ajuta la o fixare mai buna a pantalonului pe corp si faciliteaza imbracarea. Prezinta 2 buzunare frontale si unul la spate. In interioar sunt vatuiti, temperatura estementinuta constant. Logo-ul cauciucat si detaliile de la buzunare, le dau un aspect placut. Pentru persoanele active, ZorileStore recomanda pantalonii detrening Colori n2 Pant M!!Material:Bumbac,poliesterPantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati PANT BAR REGULAR UNBR M (LE COQ SPORTIF)

Pantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati PANT BAR REGULAR UNBR M (LE COQ SPORTIF)

IMBRACAMINTE BARBATI / PANTALONI DE TRENING
Profil:Pantalonii de trening Pant Bar Regular UNBR M, pentru barbati, de la LE COQ SPORTIF, sunt confortabili, usori, practici si simplu de asortat. Sunt confectionati din bumbac 77% si poliester 23%, combinatie rezistenta si durabila, care nu iritapielea. In talie au banda eastica si siret, iar la terminatia piciorului doar banda elastica, ajuta la o fixare mam buna a pantalonului pe corp si faciliteaza imbracarea. Prezinta 2 buzunare frontale si unul la spate. Alegeti pantaloniide trening Pant Bar Regular UNBR M si bucurati-va de confort si calitate!!Material:Bumbac,poliesterPantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati COLORI N3 PANT M (LE COQ SPORTIF)

Pantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati COLORI N3 PANT M (LE COQ SPORTIF)

IMBRACAMINTE BARBATI / PANTALONI DE TRENING
Profil:Pantaloniide trening Colori n3 Pant M, pentru barbati, de la LE COQ SPORTIF, sunt confortabili, caldurosi si simplu de asortat. Sunt confectionati din bumbac 77%si poliester 23%, combinatie rezistenta si durabila. In talie au banda easticasi siret, iar la terminatia piciorului doar banda elastica, ajuta la o fixare mai buna a pantalonului pe corp si faciliteaza imbracarea. Prezinta 2 buzunare frontale si unul la spate. In interioar sunt vatuiti, temperatura estementinuta constant. Logo-ul cauciucat si detaliile de la buzunare, le dau un aspect placut. Pentru persoanele active, ZorileStore recomanda pantalonii de trening Colori n3 Pant M!!Material:Bumbac,poliester

VEZI OFERTA COMPLETA DE PANTALONI DE TRENING BARBATI, CLICK AICIPantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati CHRONIC TAPERED PANT M (LE COQ SPORTIF)

Pantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati CHRONIC TAPERED PANT M (LE COQ SPORTIF)

IMBRACAMINTE BARBATI / PANTALONI DE TRENING
Profil:Daca doriti o pereche de pantaloni practici, confortabili silejeri, ZorileStore va recomanda CHRONIC TAPERED PANT M, pentru barbati. Sunt confectionatidin bumbac 87% si poliester 13%, materiale rezistente si durabile, care nu sescamoseaza. Are 2 buzunare frontale incapatoare. Logo-ul cauciucat va asigurade originalitatea produsului, acordandu-i un aspect placut. In talie are easticsi snur, iar la terminatia piciorului benzi elastice late, care ajura laimbracare si confera o fixare mai buna a pantalonului pe corp. Stilul sicalitatea sunt imbinate perfect in pantalonii CHRONIC TAPERED PANT M!Material:Bumbac, poliesterPantalon de trening PUMA pentru barbati BMW MSP SWEAT PANTS (PUMA)

Pantalon de trening PUMA pentru barbati BMW MSP SWEAT PANTS (PUMA)

IMBRACAMINTE BARBATI / PANTALONI DE TRENING
Profil:PUMA incolaborare cu BMW, au creat pantalonii de trening BMW MSP SWEAT PANTS, pentrubarbati, sunt confortabili, lejeri si facil de asortat. Sunt confectionati dinbumbac 80% si poliester 20%, materiale rezistente si durabile. Logo-urilecauciucate si siretul colorat, la dau un aspect placut. Prezinta 2 buzunarefrontale si unul la spate, care se inchide cu arici. In talie au banta elasticacu snur si la terminatia piciorului au banta elastica, care fixeaza mai binepantalonul pe corp si ajuta la reglare. Pantalonii BMW MSP SWEAT PANTS, nutrebuie sa lipseasca din garderoba dumneavoastra!Material:Bumbac,poliesterPantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati BALTI PANT M (LE COQ SPORTIF)

Pantalon de trening LE COQ SPORTIF pentru barbati BALTI PANT M (LE COQ SPORTIF)

IMBRACAMINTE BARBATI / PANTALONI DE TRENING
Profil:Pantaloniide terning BALTI PANT M, pentru barbati, de la LE COQ SPORTIF, sunt usori,confortabili si practici. Sunt confectionati din bumbac 95% si poliamida 5%,material de calitate, rezistent si durabil. Logo-ul LE COQ SPORTIF brodat leconfera un aspect placut. Au 2 buzunare frontale incapatoare. In talie au bataelastica si snur, care faciliteaza imbracarea si reglarea pantalonului. Terminatiapiciorului bata elastica, pentru reglare si fixare. Nu veti da gres cupantalonii de trening BALTI PANT M!!Material:Bumbac , poliamida