fashiondays.ro

Pantofi care arată senzațional!

Ar fi nepotrivit să spunem că alegerea hainelor este mai importantă decât alegerea pantofilor sau că accesoriile sunt cele ce definesc cu adevărat o ținută. Adevărul este că fiecare din elementele pe care le alegem să le purtăm într-o zi, completează într-un fel sau altul ceea ce suntem.

Și totuși, sufletul unei femei stă în mare măsură în cutiile de pantofi bine ordonate din dressing unde, parcă niciodată nu sunt suficiente „resurse” de inspirație pentru fiecare ocazie. Loc mai este sau se poate face, pentru alte câteva perechi de pantofi care să reîmprospăteze garderoba, mai ales când dai peste câte o pereche care arată senzațional.

Pantofii cu sireturi sunt un trend al anului 2016, fiind foarte atractivi dar si comozi. Acest tip de pantofi este atat de versatil incat pot din purtati la tinute casual dar si office sau chiar la tinute de seara.

Pantofi stiletto cu sireturi

PANTOFI STILETTO NEGRI CU SIRETURI
 Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Ce-ai spune de o pereche de pantofi din piele cu imprimeu tradițional? Sunt un adevărat statement al faptului că vrei să ieși din tipare. Un astfel de pantof este perfect pentru birou sau o ieșire în oraș, dar poate completa, în același timp, o ținută extrem de eleganta pentru un eveniment special.

Pantofi cu motive tradiționale

PANTOFI BLEUMARIN DIN PIELE NATURALA CU IMPRIMEU TRADITIONAL
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Sau poate dorești să îți completezi garderoba cu o pereche de pantofi colorați din piele și eventual accesorizati cu diverse fundițe? Sunt eleganți, cu bun gust, accentuând latura ta veselă și plină de viață. În plus, îți dau un aer romantic, șic și foarte feminin.

Pantofi stilleto cu fundita
PANTOFI MOV DIN PIELE NATURALA PURPLE
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Pentru o apariție dramatică, provocatoare și în același timp, care exprimă încredere, pantofii stiletto sunt alegerea ideală. În plus, îți oferă o mulțime de posibilități de a-i combina.

Pantofi stiletto din piele intoarsa
PANTOFI STILETTO ALBASTRI DIN PIELE INTOARSA
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Alege o culoare intensă, de exemplu albastru pentru o fustă vaporoasă de vară sau cu un tricou simplu și o pereche de jeanși.

Pantofi stiletto clasici
PANTOFI STILETTO NEGRI DIN PIELE NATURALA

Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Alege culoarea neagră pentru a-i asorta cu o rochie elegantă care să te facă remarcată atunci când participi la un eveniment deosebit.

Indiferent de model, pantofii din piele naturală arată senzațional. Din fericire, ai o mulțime de posibilități pentru a găsi exact ceea ce cauți … cele câteva perechi care să te ajute să treci mai ușor peste provocările noului sezon.

Va recomandam noua colectie de pantofi dama din piele naturala, click aici

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/pantofi-senzationali-din-piele-naturala/