fashiondays.ro

Poti avea si tu o rochie de basm!

rochie-de-basm-1
Cu siguranta iti amintesti povestea Zanei Florilor! Era una dintre povestile adorate de toate micutele care se jucau cu papusile in fata blocului. De fiecare data cand auzeau basmul, visau cu ochii deschisi la frumusetea Zanei si la hainele ei superbe, demne de o Imparateasa! Povestea spune ca Zana Florilor era de o frumusete rara: avea ochii albastri precum cerul primavaratic si parul galben precum razele de soare.
Rochia Zanei era o adevarata simfonie de culori, o minunatie pe care omul de rand nu putea nicium sa o aiba!

In fiecare seara picta florile din paduri pana in momentul in care Soarele se trezea, apoi la primele raze disparea pentru ca in fiecare noapte de primavara sa revina si sa dea culoare florilor. Ea era cea care vestea venirea Primaverii.

Intotdeauna ne-am dorit sa ne jucam si sa fim, macar pentru o zi, Zane! Asa ca, acum, in perioada Sarbatorilor Pascale, ne-am propus sa ne jucam si sa alegem o rochie demna de basmele cu care am crescut. Ne-am promis sa transformam Zanele copilariei noastre in zane moderne si neinfricate.

Pentru a putea face aceasta, ne-am ales cateva piese cu care sa construim un look de basm. Iata ce am ales:

Rochia Artista Summer Enjoy White

Colectia Artista este cunoscuta ca fiind creatoare de opere de arta, mai ales cand vine vorba de rochii. Modelele rochiilor made by Artista sunt unice, iar imprimeurile irezistibile. De data aceasta am ales o rochie ceva mai scurta ca dimensiune. Vrem sa conturam look-ul unei Zane moderne, increzatoare, careia nu ii este frica sa isi arate… picioarele in toata splendoarea lor.

Datorita dimesiunii rochiei in clos, modelul nu este prevazut cu un decolteu prea adanc, acesta fiind croit in V. Cu toate acestea, croiul incita privirile cu un decolteu adanc care scoate in evidenta umerii si spatele. Manecile sunt scurte, umerii fiind acoperiti de un material inflorat asemenea unei petale de lalea.

Imprimeul este, desigur, inflorat, asa cum se cuvine pentru rochia Zanei Florilor! Culorile sunt alese cu grija: roz prafuit, albastru viu, gri prafuit.

rochie-de-basm-2rochie-de-basm-3

Va recomandam noua colectie de rochii online, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/acum-poti-avea-si-tu-o-rochie-de-basm-mai-stii-povestea-cu-zana-florilor/