answear.ro%20

Rochia Artista Spring Enchantment!

rochia-artista-spring-enchantment-1
De ce devine o rochie… bestseller? Pentru ca este irezistibil de atractiva prin croi, imprimeu, material! Pentru ca fiecare dintre noi cauta cele mai frumoase modele de rochii care sa puna in evidenta silueta indiferent de ocazie. Inca te mai intrebi de ce? Bine, uite inca un motiv: pentru ca ne place sa fim admirate!
Astazi iti prezentam un model care a devenit bestseller in shop-ul nostru online StarShinerS: rochia Artista Spring Enchantment!

Am ales sa punem in evidenta doua nuante diametral opuse, albul si negrul, ambele inviorate de un imprimeu floral puternic si exotic. Brandul Artista este destinat femeilor care stiu sa faca din vestimentatie o arta.

Lucrurile de care ai nevoie pentru a te transforma intr-o artista sunt putine: o rochie superba, accesorii cat mai fine si o pereche de pantofi delicios de atractivi!

Rochia Artista Spring Enchantment White

Daca eviti sa porti negru, indiferent de combinatie, rochia Artista Spring Enchantment White clar iti va face cu ochiul! Detaliile sunt simple: croiul este tip clos, foarte bogat in volane, talia este subliniata frumos de volumul conturat de pliurile materialului, iar umerii sunt acoperiti cu o maneca scurta croita fin.

Imprimeul este cel care atrage toate privirile: flori mari, colorate si dispuse echilibrat pe intreaga rochie, conturate fiind de fundalul de un alb perfect.

Desi nu ai parte de decolteu, poti purta aceasta rochie la o cununie civila, la un botez sau chiar la o nunta. Spatele este pus in evidenta de decupajul rotund, putin adanc, expunand o portiune din spate in cel mai sexy mod cu putinta.

rochia-artista-spring-enchantment-2rochia-artista-spring-enchantment-3

Rochia Artista Spring Enchantment Black

Albul este o culoare asociata cu puritatea, iar la polul opus negrul vine puternic cu semnificatii intense asociate senzualitatii. Croil este identic cu cel prezentat mai sus, florile sunt de dimensiuni putin mai reduse si sunt puse in evidenta de contrastul izbitor cu negrul rochiei.

Pentru a da mai mult farmec tinutei, alege o pereche de pantofi colorati: galben, verzi sau orange. Acestea sunt culorile pe care le gasesti in imprimeul floral al rochiei. Desigur, poti merge pe o alegere clasica, pantoful negru, insa nu iti recomandam culoarea nude, caci efectul wow! dat de rochie ar trebui mentinut cu o culoare la fel de… wow!

Nu uita ca in acest sezon se poarta  culorile intense, pe langa pastel, iar secretul unui outfit reusit este echilibrarea culorilor!

rochia-artista-spring-enchantment-4rochia-artista-spring-enchantment-5

Va recomandam noua colectie de Rochii Artista, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/colectia-artista-tinuta-devine-o-opera-de-arta/