answear.ro%20

Rochie Daniella Cristea Intensity Lila

rochie-daniela-cristea-1
Dupa ziua de luni, am ramas cu gandul la modul in care ne-am petrecut weekend-ul: am ales sa ne plimbam prin parcuri, sa vedem un apus de soare impreuna cu persoana iubita si chiar ne-am delectat cu un pranz luat pe o terasa. Vremea ne-a facut sa poftim la zilele de vara pe care le asteptam cu nerabdare, iar aceasta `pofta` ne-a fost alimentata si de vizionarea filmului `Eat, pray, love`.
Ne-am imaginat cum vom lua cina, intr-o seara placuta de vara, intr-o gradina fermecata. Ne-am imaginat pana si rochia pe care o vom purta!

Am visat cu ochii deschisi pana in punctul in care ne-am spus ca nu este nevoie sa asteptam vara pentru a ne bucura vremea frumoasa si de o cina in aer liber. Asa ca am luat laptopul in brate si am cautat recuzita necesara pentru o intalnire speciala, in aer liber, planificata pentru urmatorul weekend!

Si pentru ca trebuie sa incepem cu ce e mai important, ne-am ales rochia pe care o vom purta la intalnire. Restul, este floare la ureche!

Rochie Intensity Lila

Suntem romantice incurabile, ne plac volanele, florile si materialele fine. Ne place sa ne simtim asemenea unor printese si nu ne este teama sa spunem ca adoram sa fim rasfatate cu cele mai hot piese vestimentare ale sezonului. Tocmai de aceea, am ales o rochie de dama care inspira prin fiecare volan ideea de `sunt o Julieta moderna care vrea sa-l impresioneze pe Romeo in orice moment!`.

Rochia cu volane si imprimeu floral-fantasy este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti impresiona partenerul intr-o seara dedicata tandretii. Croiul permite ca rochia sa fie asortata cu o pereche de balerini sau o pereche de pantofi de dama cu toc.

rochie-daniela-cristea-2rochie-daniela-cristea-3

Accesorizare > pantofii de dama

La capitolul pantofi ai libertatea de a alege intre: sus sau… jos. Adica: cu sau fara toc. Prima varianta ar fi balerinii cu bot ascutit sau rotund, cu fundita din material sau metalica. O alta alegere ar fi balerinii cu varful ascutit si cu aplicatii de sclipici. Iti recomandam o culoare pastelata pentru a incuraja alura de romantism si atitudinea ingenua.

balerini-dama-1balerini-dama-2

In cazul in care vrei un pantof cu toc, poti merge pe o culoare nude sau un roz mai intens. Cea mai curajoasa alegere ar fi o pereche de pantofi cu aplicatii fine de sclipici, de culoare lila, care merg perfect cu rochia Lila.

pantofi-dama-1pantofi-dama-2

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/rochia-lila-cu-volane-visul-unei-nopti-de-vara/