answear.ro%20

Tendinte in materie de rochii mono

rochie_mono_1
Suntem hiponotizati de ultimele tendinte in materie de rochii mono, mai ales ca primavara ne pune la dispozitie o gama larga de culori pe care putem sa le purtam fara a ne mai face griji ca trebuie sa ne acoperim cu un palton! Azi iti prezentam o rochie care pe noi ne fascineaza atat din punct de vedere al croiului cat si din punct de vedere al cromaticii.

Nu am vrea sa uitam faptul ca rochia ne incita imaginatia tocmai pentru ca este o piesa extrem de flexibila din punct de vedere al stilului in care poate fi incadrata!

Rochie Top Secret Happy Time Green

Prima oara cand o vezi asezata cuminte pe umeras, cu siguranta afirmi ca este o rochie sport. Ei bine, da, este o rochie sport, insa liniile feminine si culoarea verde-galbui ne ofera posibilitatea de a construi un look casual-chic in jurul acestei piese hot!

Insertia snurului in jurul taliei te trimite cu gandul la un hanorac, acel hanoac pe care il porti in drum spre sala. Tocmai de aici si farmecul acestei rochii! Croiul asimetric, evident in partea inferioara a rochiei realizat printr-un decupaj rotund, ofera un touch de lejeritate specific tinutelor casual sport.
Secretul versatilitatii acestei rochii este simplu: o accesorizare echilibrata poate schimba stilul vestimentar cat ai clipi!

rochie_mono_2

Vezi noua colectie de rochii primavara - vara 2016, click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/1-singura-rochie-2-look-uri-diferite-te-tenteaza/