answear.ro%20

Tinuta cu motive traditionale

tinuta-cu-motive-traditionale-1
Obiceiurile și tradițiile unice românești, transmise din generație în generație, le regăsim în tot mai puține categorii de produse. Fie atelierele meșteșugărești au fost modernizate și au împrumutat din designul modern, occidental, dacă ne uităm, de exemplu, spre produsele de ceramică sau sticlărie, fie ramuri întregi de producție și-au restrâns enorm activitatea.

Industria modei, deși transformată, cu siguranță, de tendințele moderne, știe încă să păstreze și să prețuiască elemente tradiționale pe care le reinterpretează constant. 

Hainele cu motive tradiționale și-au recăpătat popularitatea, grație, în primul rând, atelierelor românești care au păstrat vii meșteșugurile și modelele care ne definesc că popor carpato-danubiano-pontic.

Iile românești sunt, astăzi, parcă mai mult decât niciodată, extrem de căutate și apreciate în țară, dar și în străinătate. Au un design unic și sunt foarte valoroase și, în același timp, foarte comode și elegante. O ie te va scoate cu siguranță din anonimat, oferind personalitate ținutei tale, fie că o asortezi cu o pereche de jeanși sau o fustă.

tinuta-cu-motive-traditionale-2

Diverse ateliere de creație, și nu numai, au început să fabrice modele variate de genți și încălțăminte cu motive tradiționale românești. Aceste accesorii sunt cu adevărat deosebite.

Pantofi cu motive populare

Pantofii cu astfel de motive susțin frumusețea naturală a corpului, aceștia putând fi purtați atât la o ținută elegantă, cât și la una casual, în funcție de model.

pantofi-cu-motive-traditionale-1pantofi-cu-motive-traditionale-2

Hainele cu motive tradiționale pot fi purtate la diferite ocazii, în funcție de materialul din care sunt confecționate, croiala și designul ales. Paltoanele cu motive tradiționale se pot purta cu o ținută eleganță și ne oferă un aspect cu adevărat deosebit.

tinuta-cu-motive-traditionale-3

O ținută cu motive tradiționale ne face cu siguranță să ne simțim mândri că suntem români, ajută la promovarea culturii românești și la promovarea acestor produse deosebit de frumoase. Susținerea atelierelor românești însemnă în primul rând respect față de acestea și mulțumire pentru dedicarea de care dau dovadă în lupta pentru păstrarea tradițiilor românești în ciudă trecerii ireversibile a timpului.

TINUTE CU MOTIVE TRADITIONALE CLICK AICI

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/hot-trend-produse-fabricate-romania/