answear.ro%20

Tinute feminine - Ladylike

tinute_feminine_ladylike_1
Sunt zile când te-ai plictisit de blugi și balerini, când vrei să fii o Grace Kelly sau Audrey Hepburn a zilelor noastre ori pur și simplu, vrei să fii tu, cu stilul tău ușor sofisticat, extrem de elegant. Ladylike.

Aruncat în lumina reflectoarelor de Christian Dior în 1947, stilul Ladylike a fost facut faimos de starletele anilor ‘50 și ‘60, ajungând rapid la inima femeilor îndrăgostite iremediabil de frumusețea liniilor simple, dar extrem de expresive. Un clasic feminim pigmentat de-a lungul timpului de extravaganțele fiecărui nou prezent ce a transformat moda.

Și a venit rândul lui 2016 de a-și pune amprenta pe acest stil, mereu la modă.

Mereu un must în garderobă, rochiile de zi monocrome sau într-o combinație de 2 culori, sunt o definiție a ținutei Ladylike. O astfel de rochie are și avantajul de a fi extrem de comodă, indiferent de agenda ta zilnică.

tinute_feminine_ladylike_2

Culorile anului 2016, alese parcă pentru acest stil, sunt cele ce inspiră calm, relaxare și totuși fermitate în atitudine și personalitate. Să nu uităm de roșul marsala al anului 2015 propus de Pantone, încă la modă, și să ne îndreptăm atenția către culori sofisticate precum Rose Quarz, Peach Echo, Serenity sau Iced Coffee ce vor domina cat-walk-urile anul acesta.

tinute_feminine_ladylike_3

Un sacou gri, elegant, se înscrie perfect în această tendință coloristică și poate fi un accesoriu perfect pentru mai multe ținute Un model cu mânecă ¾ și o croială dreaptă, clasică aduce mereu o nota în plus de feminitate.

tinute_feminine_ladylike_4

Pentru zilele cu vreme ceva mai pretențioasă, poți alege un trench cu o croială cambrată ce îți oferă o alură elegantă indiferent că îl porți alături de o fustă, rochie sau chiar bluză și pantaloni.

tinute_feminine_ladylike_5
Costumul office este, de asemenea, indispensabil oricărei doamne sau domnișoare care își dorește un look elegant ce poate fi accentuat de o fustă clos.

tinute_feminine_ladylike_6

Piese de rezistență ale unei tinute Ladylike, accesoriile trebuie alese cu grijă  astfel încât să completeze cromatica de bază aleasă, daca este vorba de o fundă detașabilă sau o geantă de piele, de exemplu sau să accentueze imaginea unui stil clasic sofisticat, daca este vorba de o bijuterie.

Inspiratie pentru tinute feminine ladylike:

tinute_feminine_ladylike_7 

 Va recomandam noua colectie de imbracaminte femei, click aici

Sursa articol: 
http://amafashion.ro/blog/ladylike-tinute-feminine/