dyfashion.ro

Colectia ECCO de pantofi femei 2016

colectia_ecco_de_pantofi_femei_1
Roz, nude si orice alta nuanta pastelata, feminina si delicata fac legea in moda primavara aceasta! Se poarta tinutele relaxate si lejere, in combinatie cu detalii albe ce amintesc de minimalismul stilului scandinav.   

Fii perfecta!

La fel cum intampini cu bratele deschise soarele si aerul curat de primavara, lasa culorile delicate sa aduca un plus de feminitate garderobei tale! Poti purta pastel din cap pana-n picioare, sau sa combini diferite tonuri cromatice pentru a obtine un mix modern si proaspat de pasteluri dragute.

Nuantele deschise, fiind delicate si „cuminti”, iti permit sa experimentezi croieli indraznete care ar arata ostentativ in culori mai puternice. Jachetele supradimensionate, camasile cu guler asimetric si gentile rectangulare sunt piese vestimentare care atrag atentia fara sa para stridente.

Incaltamintea sport, de asemenea, arata minunat colorata in roz, nude, albastru sau gri pastel, mai ales in combinatie cu o talpa alba.

colectia_ecco_de_pantofi_femei_2

Pantofii ECCO CS14 au devenit indispensabili unui look urban-chic, atat de confortabili si versatili incat ii poti purta la orice, de la blugi si echipament sport, la fuste, rochii si pantaloni scurti. Sezonul acesta, talpa lor alba, direct injectata are un aspect mai delicat, dublat si de nuanta fermecatoare a pielii roz pastel.

Pentru zilele aglomerate in care ai mult de mers pe jos, conteaza pe ECCO Damara, pantofii casual de tip sneakers creati conform conceptului de „a doua piele”. Acest lucru inseamna ca sunt atat de usori si de flexibili incat se muleaza perfect pe picior, iar sistemul ECCO Comfort Fiber asigura un climat sanatos in interiorul pantofului, astfel incat piciorul sa nu oboseasca oricat de lunga ar fi deplasarea.

Daca iti doresti un look confortabil si feminin de vara, balerinii ECCO Taisha din piele fina si moale, cu taieturi asimetrice si talpa subtire, sunt destul de eleganti pentru a putea fi purtati atat prin oras, cat si la birou.

Iar cand te imbraci in roz, pune punctul pe „i” si alege accesorii tot roz! Mai mult decat un clutch pastelat si dragut, ECCO Sculptured este detaliul care atrage atentia prin stil si delicatete.

Descopera intreaga colectie ECCO de pantofi femei pentru primavara-vara 2016 in toate magazinele ECCO din tara!

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/fii-draguta-fii-puternica-fii-perfecta-poarta-pasteluri