fashiondays.ro

Costume de baie Lupoline

costum-de-baie-lupoline-1

Costum de baie de lux doua piese SunE51 (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie Sun doua piese. Model etno!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite captusite cu spuma pentru un efect Push-UpBretele elastice ferm cusute si ajustabile in lungime.Circuit lat se inchide la spate prin clips metalic.Slip galben croiala clasicaPartile laterale usor drapate - mascheaza micile imperfectiuni.Slipul este captusit cu material placut.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!




costum-de-baie-lupoline-2

Costum de baie de lux doua piese Fun113 (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie doua piese Fun. Armonie de culori!Material placut confortabil uscare rapida.Cupe neintarite croiala speciala in T - rotunjeste sanii.Balene laterale si sub cupe.Cupele sunt acoperite cu tul moale ce ofera sustinere sanilor.Bretele elastice ferm cusute.Circuit lat se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica.Partea din fata este dublata cu tul finSlipul completeaza perfect partea superioara!


OFERTA COMPLETA DE COSTUME DE BAIE FEMEI, CLICK AICI

costum-de-baie-lupoline-3

Costum de baie doua piese Rosa Push-Up (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie doua piese model deosebit. Sutien de baie cu efect Push-Up - evidentiaza frumusetea decolteului!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Model interesant.Cupe triunghiulare pernite Push-Up detasabile nu tedine balene.Cupele sunt unite printr-un ormanet auriu in forma de V - evidentiaza decolteulul.Bretele ferm cusute se arajeaza dupa gat.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica.Slipul se leaga in laterale.Zona taliei si marginile cu tivuri moi si elastice.Slipul este captusit cu interior cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


costum-de-baie-lupoline-4

Costum de baie doua piese Cara cupe neintarite (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie doua piese model floral. Foarte confortabil!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe neintarite decorate cu model floral minunat croiala speciala in T Interiorul cupelor captusit cu material poros.Partea superioara a cupelor este elastica.Bretele late ferm cusute ajustabile in lungime in partea din spateBretele sub cupe si in laterale - confera sustinere ferma bustuluiCircuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica talie inalta.Material cu banda elastica si usor drapat in partea din fata.Partea din spate este simpla - neagra.Zona taliei si marginile elastice.Slipul este captusit pe interior (partea din fata) cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


costum-de-baie-lupoline-5

Costum de baie doua piese Sancia cupe neintarite (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie doua piese combinatie perfecta de culori. Foarte confortabil!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe neintarite croiala speciala in T.Cupele captusite pe interior cu material poros.Bretele ferm cusute ajustabile in lungime inpartea din spate.Balene sub cupe si in laterale - confera sustinere ferma bustului.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica.Partea din spate este simpla - de culoare verde masliniu.Zona taliei si marginile netede si elasticeInteriorul slipului este captusit (in partea din fata) cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


costum-de-baie-lupoline-6

Costum de baie doua piese StoneB15 (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie Stone doua piese. Model cu imitatie de piele de sarpe! Material placut uscare rapida.Cupe neintarite imprimeu tip animal print - aspect foarte seducator!Croiala speciala in T ce rotunjeste sanii.Balene laterale si sub cupe.Cupele sunt acoperite cu tul moale ce confera stabilitate bustului.Bretele elastice ferm cusute.Circuit lat se inchide la spate prin clips metalic.Slip kaki croiala clasica.Partea din fata este dublata cu tul fin.Slipul completeaza perfect partea superioara! Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


OFERTA COMPLETA DE COSTUME DE BAIE FEMEI, CLICK AICI


costum-de-baie-lupoline-7

Costum de baie doua piese Show (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie luxos Show doua piese. Partea superioara - sutien costum de baie intarit cu efect Push-Up decorat cu paiete.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupele sunt decorate in intregime cu paiete - aspect seducator!Cupe fin intarite pernite Push-UpBretele elastice se leaga dupa gat.Se inchide la spate prin clips metalic.Slip negru croiala clasica.Snururi laterale ce permit ajustarea dimensiunii.Slipul este captusit pe interior cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



costum-de-baie-lupoline-8

Costum de baie doua piese Grand (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie de lux doua piese Grand. Sutien costum de baie - cupe intarite cu efect Push-Up si aspect metalic.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe cu imprimeu - puncte argintii confera un aspect metalic.Cupe fin intarite cu pernite Push-Up.Bretele elastice se leaga dupa gat - in partea dreapta este decorat cu o catarama metalicaSe inchide la spate prin clips metalic.Slip negru croiala clasica.Snururi laterale pentru ajustarea dimensiunii.Slipul este captusit pe interior cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


costum-de-baie-lupoline-9

Costum de baie doua piese Coco fara balene (Lupoline)

Costume de baie / Costume de baie doua piese
Costum de baie doua piese model cu buline. Sutien de baie cu efect Push-Up ce evidentiaza decolteul!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Costum de baie cu model in buline.Cupe triunghiulare fara balene pernite Push-Up detasabile.Pietricica aurie intre cupe.Bretele ferm cusute se aranjeaza dupa gat.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip negru croiala clasica.Se leaga in laterale.Zona taliei si marginile cu tivuri moi si elastice.Interiorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!