dyfashion.ro

Imprimeuri în trend primavara 2016

imprimeuri-in-trend-primavara-2016-1
Imprimeurile au fost dintotdeauna promovate de designeri, iar în primăvara 2016 parca mai mult ca niciodată.
Fie că este vorba de influențe  tropicale, baroc, florale sau geometrice, hainele cu imprimeuri sunt speciale, aducând o notă de încredere și nonconformism. În plus, o rochie cu imprimeuri este extrem de versatilă și adaptabilă.

2016 a adus și el pe marile podiumuri de modă noi tendințe susținute și de cele mai noi tehnologii de imprimare pe material textil.
Și-au făcut apariția culori mai puternice, desene mai bine conturate și chiar încercări destul de îndrăznețe inspirate din motive exotice, africane, reptiliene sau din patternuri abstracte ce te duc mai degrabă cu gândul la mâzgăliturile fără noimă pe care le încerci pe hârtie în căutarea inspirației.

imprimeuri-in-trend-primavara-2016-2
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

O rochia din microfibră cu imprimeu dantela este cu siguranță în tendințele acestui an. Datorită materialului vaporos din care este confecționată, ea poate fi purtată cu succes pe toată perioada verii. Poate fi accesorizată cu o pereche de pantofi sau sandale elegante cu toc gros.

imprimeuri-in-trend-primavara-2016-3
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

În tendințele actuale se regăsește și rochia cu imprimeuri geometrice. Este o piesă vestimentară statement, alegerea ideală pentru doamnele care știu ce vor. Cu cât aceste printuri sunt mai complicate, cu atât vor da un aer mai artistic look-ului tău. Poate fi accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto sau chiar sandale dacă este o rochie fără mâneci.

imprimeuri-in-trend-primavara-2016-4
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Stilul army a revenit la modă. O fustă cu un astfel de imprimeu nu trebuie să lipsească din garderobă, fiind extrem de sexy. O poți purta cu un body de culoare neagră și o pereche de sandale înalte pentru a deveni vedetă serii.

imprimeuri-in-trend-primavara-2016-5
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Și totuși, imprimeurile clasice rămân un element de rezistență, reinventate și reașezate mereu în prim plan de marile case de modă, de la Versace și până la Dolce & Gabana sau Alexander McQueen.
imprimeuri-in-trend-primavara-2016-6
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Rochiile cu imprimeu baroc sunt mereu o alegere elegantă. În funcție de materialul din care sunt confecționate sau de combinația de culori, rochiile baroc pot să fie discret accesorizate cu diferite bijuterii, eșarfe sau curele.
imprimeuri-in-trend-primavara-2016-7
Click pe poza pentru a vedea pretul si marimile disponibile

Îți place să porți haine cu imprimeuri? Înseamnă că ești o persoană activă, energică și încrezătoare în propriile forțe. Vezi viața în roz și nu îți e teamă să ieși din tipare. Cu siguranță, noile tendințe ale acestui an ți se vor potrivi de minune.

Descopera si alte produse, click aici

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/imprimeuri-in-trend-fara-sa-exagerezi/