dyfashion.ro

Noua colectie ECCO de mocasini

noua-colectie-de-mocasini-ecco-1
Intotdeauna este vorba despre cata culoare aducem in viata noastra si in garderoba noastra! Cautam inspiratie peste tot in natura, pentru a gasi un moment de bucurie sau o clipa de liniste!

Tot in natura au gasit inspiratie si designerii danezi atunci cand au creat noua colectie ECCO de mocasini! Pentru ca in Danemarca vremea este mai mult racoroasa si ploioasa, curcubeul a fost sursa de culoare pentru noua colectie ECCO a sezonului primavara/vara 2016.
Cu o pereche de mocasini colorati puteti inveseli orice tinuta de zi cu zi. Clasicii mocasini de la ECCO aduc culorile curcubeului in garderoba oricarui barbat, dandu-i astfel nota de eleganta, dar si confortul!

noua-colectie-de-mocasini-ecco-2

Mocasini ECCO
Fiti curajosi si purtati mocasini colorati atat la costum, pentru o cina de afaceri sau combinati mocasinii cu diferite imprimeuri multicolore pentru a completa culorile curcubeului in tinuta voastra atunci cand mergeti la o plimbare cu prietenii!

Dar daca intr-adevar va doriti o tinuta simpla, eleganta si masculina, atunci asortati mocasinii colorati la o tinuta monocroma!
Veti obtine un look cu un impact subtil!

noua-colectie-de-mocasini-ecco-3noua-colectie-de-mocasini-ecco-4
Colectia ECCO SS16 pentru barbati este disponibila online, CLICK AICI , precum si in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.

Sursa:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/curcubeul-sursa-de-inspiratie-pentru-noua-colectie-ecco-de-mocasini/