dyfashion.ro

Pantalonii Palazzo: un trend hot!

pantalonii-palazzo-un-trend-hot-1
Pantalonii Palazzo au devenit populari intre anii 1960-1970, in Statele Unite ale Americii, intrand in moda sub forma unei manifestari nostalgice legate de moda femeilor de pana in acesti ani.
Dupa cum prea bine stim, ani de zile femeile s-au luptat pentru dreptul la vot, pentru drepturi egale cu cele ale barbatilor si pentru a putea purta… pantaloni si nu numai rochii sau fuste.

Dar de fapt, ce sunt Palazzo Pants?

Sunt un model de pantaloni, care au la baza croiul larg al rochiei sau fustei si care au aparut ca o modalitate eleganta de a face trecerea mai putin fortata de la fusta la pantalon. Acest tip de pantaloni au talie inalta si croi larg, fiind iubiti tocmai pentru libertatea pe care o ofera in miscare.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa porti pantaloni Palazzo:

1. Croiul se potriveste oricarui tip de silueta

Daca nu esti asa de inalta precum ti-ai fi dorit sa fii, pantalonii de dama Palazzo sunt un item care vor da iluzia de alungire a siluetei. Purtati cu o pereche de pantofi cu toc inalt, acestia pot face minuni!

In cazul in care nu ai problema cu inaltimea si nu cauti sa pari mai inalta, pantalonii Palazzo te pot face sa pari mai… slaba. Talia inalta si volumul croiului contureaza o silueta liniara, fara a scoate in evidenta unele forme pe care in anumite momente ne dorim sa le ascundem.

pantalonii-palazzo-un-trend-hot-2

2. Pantalonii Palazzo cu imprimeu floral sunt extrem de versatili cand vine vorba de mix & match

Imprimeul floral este de nelipsit in acest an, iar frumusetea acestui tip de pantalon se ascunde in croiul sau elegant si versatil. Combinatia pantaloni largi, material lejer si imprimeu floral te duce cu gandul la pantaloni pe care ii porti in vacanta si nicidecum la birou.

Ei bine, de data aceasta te inseli, caci pantalonii Palazzo cu imprimeu floral merg si la office, si la plaja, la un cocktail party pe plaja sau la un brunch cu echipa. Trebuie doar sa te asiguri ca alegi accesoriile potrivite.

pantalonii-palazzo-un-trend-hot-3pantalonii-palazzo-un-trend-hot-4

3. Poti alege una dintre cele mai indragite combinatii glam: Palazzo pants & camasa de dama

Pentru ca ofera un aspect glam si plin de farmec, iubitoarele de moda din intreaga lume aleg sa combine pantalonii Palazzo cu o camasa de dama din matase sau voal. Combinatia poate fi purtata la office, party sau plimbari relaxante.

Poti alege un look sharp, optand pentru o pereche de pantaloni Palazzo crem, o curea subtire pe care sa o porti innodata, o camasa cu puternice influente barbatesti si o pereche de creepers. Un look urban extra chic!

Daca preferi un look mai diafan, alege materiale mai fine, spre exemplu o camasa din voal. Schimba pantofii creepers cu o pereche de sandale. Acum ai trecut la urban fairy!

pantalonii-palazzo-un-trend-hot-5pantalonii-palazzo-un-trend-hot-6

4. Poti purta topul simplu alb la orice pereche de pantaloni Palazzo

Tinutele din 2 piese au devenit extrem de iubite in ultimii doi ani. Acum cateva luni scriam pe blog un articol despre rochiile Sherri Hill din 2 piese care au facut furori in intreaga lume si pe care le-am adus pentru prima oara in Romania in magazinul nostru online StarShinerS.

Acum combinatia top & fusta este egalata de top & pantalon Palazzo, si intelegem clar de ce! Este o optiune curajoasa, fashionable all the way! Vara asta iti propunem cel mai sexy outfit care imbina femininul cu masculin, finetea cu liniile sharp, iar fara sa mai spunem mai multe te lasam sa admiri modelele de buna purtare de mai jos!

pantalonii-palazzo-un-trend-hot-7pantalonii-palazzo-un-trend-hot-8

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE PANTALONI DAMA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/modelul-de-pantaloni-palazzo-un-trend-hot-ce-scrie-istorie-afla-cum-sa-ii-porti/