dyfashion.ro

Pantofi din colectia ECCO S7 Teen

Adolescentii sunt greu de multumit cand vine vorba de stilul si confortul lor. In plus, picioarele lor sunt in crestere, astfel incat incaltamintea pentru ei trebuie sa fie conceputa in asa fel incat sa permita piciorului sa se miste natural si sa-i ofere stabilitate si confort maxim.

Tocmai de aceea, ECCO acorda o atentie deosebita pantofilor pentru adolescenti, iar colectia ECCO S7 Teen propune ghete casual create dupa ultimele tendinte si folosind tehnologii de ultima ora.

Colorate in nuante intense, moderne ca aspect si foarte confortabile, ghetele ECCO Soft7 Teen sunt cadoul perfect de Paste pentru adolescentii activi si plini de energie, preocupati de moda si stil.



ECCO S7 Teen readuce in actualitate designul tenisilor-gheata clasici, combinat cu o cromatica indrazneata si vesela, precum si un confort sporit. Astfel, captuseala din material textil lasa piciorul sa „respire” in mod natural, brantul detasabil asigura un climat igienic pentru picioare, iar talpa direct injectata amortizeaza socurile, fiind extrem de flexibila si aderenta.

Toate aceste calitati recomanda ghetele ECCO S7 Teen pentru purtari indelungate si repetate, mai cu seama ca sunt si foarte usor de asortat la orice tinuta casual-sport. Avand culori intense de roz, verde si auriu, aceste ghete moderne se potrivesc de minute cu „uniforma” preferata a tinerilor –  blugi, tricou, camasa si hanorac.

Deja ne gandim serios la toate pregatirile pe care le vom face, cum ne vom decora casa, ce bunatati vom pregati si bineinteles ce vom purta in ziua de Paste. Cei mai nerabdatori sunt copiii, care se gandesc necontenit la Iepurasul care va umple cosuletul cu imbracaminte si incaltaminte noua, cu oua de ciocolata si alte daruri. Asa ca ECCO are o oferta speciala de Paste, la incaltamintea pentru copii si adolescenti:  30% REDUCERE LA A DOUA PERECHE . Reducerea de 30% se aplica la articolele de incaltaminte, genti, curele si portmonee, atat reduse cat si nereduse si este valabila in perioada 22 APRILIE – 01 MAI 2016.

Colectia de ghete adolescenti ECCO S7 este disponibilă în magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online ecco-shoes.Mai multe detalii despre oferta click aici.

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/petrece-vacanta-de-paste-in-natura-cu-ecco-s7-teen/