fashiondays.ro

Rochia Ana Radu Ready To Party Black

Rochia Ana Radu Ready To Party Black
Unde am mai intalnit noi franjurii? Daca stam sa ne gandim franjurii glam ii asociem cu moda anilor `20, ani plini de excese vestimentare fabuloase si jazz. Mult, mult jaz. Apoi, i-am mai vazut si intr-un context mai wild… da, in clasicele piese franjurate din Vestul Salbatic.

Rochie Ana Radu Ready To Party Black

Un model cu puternice influente glam specifice anilor 1920, rochia Ready to party Black by Ana Radu. Croiul este asemanator cu cel al rochiei prezentate mai sus, fara maneci si croi scurt. Diferenta este ca rochia Ready to Party este mulata pe corp, scotand in evidenta talia printr-o banda cu aplicatii orizontale din franjuri.

De data aceasta franjurii sunt lungi si dispusi pe orizontala conturand un semicerc. In partea inferioara acest semicerc este vizibil, caci acopera putin partea superioara a coapselor.

Din nou, nu ai nevoie de accesorii prea multe: lasam colierul acasa si ne bazam pe bratari si cercei supradimensionati. Pentru a contrasta puternic cu negrul rochiei, iti recomand rosul atunci cand iti alegi pantofii. Perechea mea favorita: Mineli Boutique Inocent Red. Clutch-ul l-as pastra tot simplu, negru. Piesa mea favorita: Geanta StarShinerS Pearl Love Black.


Rochia Ana Radu Ready To Party BlackPantofi Mineli Boutique Inocent Red

Sursa:
http://starsblog.ro/shake-it-girl-misca-ti-trupul-fa-franjurii-sa-sara-pe-ritmuri-incendiare/