dyfashion.ro

Rochia Daniella Cristea Sweet Temptation Cream

rochie-daniella-cristea-sweet-temptation-cream-1
Chiar credeai ca poti scapa vara asta de… franjuri? Deja ne-am obisnuit cu ei, caci au fost prezenti in marea majoritate a colectiilor de imbracaminte-incaltaminte inca din toamna anului trecut. Franjuri lungi, franjuri scurti, in functie de ceea ce cauti ai de ales intre o multime de modele de rochii de dama, paltoane sau incalataminte care integreaza acest detaliu in design-ul lor.

Rochie Daniella Cristea Sweet Temptation Cream

O rochie care tenteaza toate privirile si pune la incercare puterea de seductie a oricarui barbat, Rochia Sweet Temptation Cream by Daniela Cristea. De la prima privire, poti identifica influentele moderne minimaliste: croi scurt, drept, fara maneci, fara decolteu. Este genul de rochie pe care o poti purta oricand la o iesire in club sau la o plimbare prin New York. Este unul dintre croiurile care te duc cu gadul instant la fashionistele new-yorkeze.

Asorteaza-te cu o pereche de pantofi nude, Siren Cream, cu un decupaj sexy. Ca accesorii poti alege cateva bratari si o pereche de cercei lungi, care sa fie in ton cu lungimea franjurilor, iar ca geanta opteaza pentru ceva mic si practic precum un clutch. Iti recomand geanta StarShinerS Perfume Gold.

rochie-daniella-cristea-sweet-temptation-cream-2pantofi-nude-siren-cream

Sursa:
http://starsblog.ro/shake-it-girl-misca-ti-trupul-fa-franjurii-sa-sara-pe-ritmuri-incendiare/