dyfashion.ro

Rochia din dantela midi Ella

rochie-midi-din-dantela-1
Unul dintre lucrurile pe care le indragim foarte mult la dantela este faptul ca aceasta se pliaza absolut oricarui anotimp, astfel ca o rochie de dantela bine aleasa poate fi purtata in cel putin trei sezoane in care ai nevoie sa impresionezi prin aparitiarochie-din-dantela-midi-bordo ta la evenimentele deosebite. Delicata, rafinata si feminian, o rochie de dantela are capacitatea de atrage toate complimentele asupra purtatoarei, prin farmecul ei inegalabil.

Stim ca poate fi de-a dreptul dificil sa optezi pentru un singur model data fiind multitudinea de stiluri disponibile, insa cine a spus ca garderoba ta trebuie sa contina o singura rochie din dantela? Orienteaza-te intotdeauna sa alegi modele care sa te puna in valoare, iar daca nu esti sigura care anume ti se potriveste, experimenteaza mai multe stiluri, pana cand determini rochia de dantela care ti se potriveste cel mai bine.

Pentru sezonul cald, care va fi incununat de petreceri de tip cocktail, de nunti, botezuri, aniversari si alte ceremonii deosebite, care impun o tinuta pe masura, recomandam rochia din dantela midi Ella bordo. Croiul conic ii ofera abilitatea de a sublinia intr-o formula delicata si subtila formele purtatoarei, in vreme ce culoarea intensa, rosu-bordo, iti asigura o alura senzuala, misterioasa si usor indrazneata. In combinatie cu textura luxurianta a dantelei, culoarea intensa iti asigura toate privirile oriunde ai alege sa o porti, iar simplitatea design-ului sau iti ofera un grad ridicat de versatilitate, astfel ca o poti accesoriza si purta in variate combinatii si stiluri. 


rochie-midi-din-dantela-2
 

VA RECOMANDAM NOILE MODELE DE ROCHII DIN DANTELA, CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-din-dantela-midi-care-nu-trebuie-sa-iti-lipseasca-din-sifonier/