dyfashion.ro

Rochia lunga de seara Erin

rochia-lunga -de-seara-erin-1
Inspirand noblete, calm, sofisticare si eleganta, rochiile de seara albastre sunt accesorii vestimentare care trebuie sa se regaseasca in garderoba oricarei femei. Chiar daca sunt mai pretentioase decat multe alte tinute festive, rochiile de seara albastre au un farmec aparte, de care se poate bucura orice femeie daca este putin atenta la felul in care accesorizeaza aceasta piesa vestimentara de exceptie.

Daca doresti sa adopti o tinuta glam cu ajutorul rochiilor de seara albastre, ai doua optiuni in ceea ce priveste accesorizarea: tonurile de auriu si argintiu. Ideale in combinatie cu tonurile de albastru imperial, stralucitoare si inspirand sofisticare, auriul si argintiul sunt nuantele perfecte pentru accesoriile unei rochii albastre, atunci cand vrei sa fii foarte eleganta.

Confectionata din voal fin si dantela, rochia lunga de seara Erin flateaza orice tip de silueta datorita croielii in stil A-line, care ii confera capacitatea de a-ti valorifica talia si de a-ti evidentia formele feminine. In tonuri vibrante de albastru imperial, rochia de seara Erin impresioneaza prin alura sa diafana si seducatoare, ce se datoreaza in egala masura voalului si spatelui decupat, atent conturat de dantela pretioasa.

rochia-lunga -de-seara-erin-2

Cum poti accesoriza rochia lunga de seara Erin?

Desi aparent destul de restrictiva, rochia albastra de seara este foarte versatila, aceasta putand fi purtata in combinatii diverse, in functie de efectul si mesajul pe care iti doresti sa il inspiri prin tinuta ta. De la culorile neutre si tonurile de nude, cu ajutorul carora nu ai cum sa dai gres in combinatie cu o rochie de seara albastra, si pana la clasicele non-culori vesnic la moda - negru si alb, rochiile de seara albastre pot fi combinate intr-o varietate de stiluri. Pentru personalitatile mai indraznete, recomandam accesorizarea rochiei de seara albastre cu o culoare complementara - orange, in cazul de fata. Opuse fiind pe cercul cromatic, albastrul si portocaliul creaza un contrast fermecator, care cu siguranta va incanta privirile tuturor invitatilor. Ai grija, insa, sa nu pui in plan secund rochia de seara albastra cu prea multe accesorii. Un simplu detaliu in tonuri de orange este suficient pentru a crea un efect elegant si subtil.

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII DE SEARA

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-de-seara-albastre-cum-le-accesorizam/