fashiondays.ro

Rochie Ana Radu Dynamism Black

Rochie Ana Radu Dynamism Black
Vremea este din ce in ce mai prietenoasa cu tinutele decupate, m-am gandit sa planific o iesire in club cu prietenele si sa ne imbracam urmand aceeasi tendinta… franjurata. Suna haios si chiar provocator, insa am reusit sa alegem o rochie cu aplicatii din franjuri, potrivite stilului nostru.

Rochie Ana Radu Dynamism Black

Rochia Dynamism Black by Ana Radu, ne propune un decolteu in V, extrem de tentant pentru privirile celor din jur si excelent de potrivit pentru un bust bogat! Franjurii incep de la decolteu si ajung pana la pulpa. Rochia este tip mini, mulata pe corp.

De aceasta data, avand un decolteu atat de generos, poti opta pentru un colier, insa atentie la modelul ales. Franjurii sunt destul de pretentiosi, fiind ei insisi un accesoriu. In materie de papuci iti recomand ceva la fel de sexy si wild: pantofii Mexton Lucky Thought Black. Pentru ca trebuie sa ai un loc in care sa iti adapostesti telefonul si rujul, iti recomand sa completezi tinuta cu o nuanta deschisa, pastelata: geanta Din Piele Naturala Originality Cream.


Rochie Ana Radu Dynamism Blackpantofii Mexton Lucky Thought Black


Sursa:
http://starsblog.ro/shake-it-girl-misca-ti-trupul-fa-franjurii-sa-sara-pe-ritmuri-incendiare/