dyfashion.ro

Rochie Artista Sensual Princess

rochie-artista-sensual-princess-1
Fericirea e urmata de fiorul intrebarii omniprezente in mintea oricarei femei: „cu ce am sa ma imbrac?”. Situatia este mai delicata atunci cand evenimentul este in urmatoarea zi, insa daca ai cateva zile la dispozitie pentru a-ti alege tinuta, situatia nu mai pare atat de alarmanta.

Adoram sa te salvam din fiecare situatie stresanta, mai ales daca e vorba de vestimentatie, de aceea am ales si de aceasta data o rochie care va ingenunchia orice privire!

Rochie Artista Sensual Princess

Stim ca vrei sa te simti precum o printesa si sa pasesti in incapere de parca ai defila pe covorul rosu, de aceea am ales un model de rochie de dama care te va pune in valoare in cel mai extravagant mod cu putinta: Rochie Artista Sensual Princess, pe care ti-o punem la dispozitie pe site-ul nostru in trei culori vibrante Red, Black si Blue.

rochie-artista-sensual-princess-2rochie-artista-sensual-princess-3rochie-artista-sensual-princess-4

Sa trecem in revista care sunt avantajele pe care acest croi ti le ofera:

- rochia tip sirena iti pune in valoare linia soldurilor si este intotdeauna o varianta fashionable pentru o serata stilata.

- rochia Artista Sensual Princess iti propune un croi tip sirena ceva mai indraznet, dezgolindu-ti piciorul stang prin realizarea unei crapaturi adanci pana la nivelul coapsei. Daca alegi sa porti jartiere, ai grija sa nu lasi sa se vada prea mult din dantela, pentru a nu parea prea… expusa.

- decolteul este unul adanc, asimetric, care va evidentia bustul si va oferi iluzia de volum, voluptate. Pentru ca este un croi asimetric, decolteul este completat de voal negru. Efectul acestui croi senzual este ravasitor, caci va starni cu siguranta imaginatia domnilor din incapere.

- detaliul rafinat ce da o savoare stralucitoare acestei tinute este banda cu pietre strass aplicata in talie. Existenta acesteia te scapa de povara alegerii unor accesorii prea bogate in pietre.

rochie-artista-sensual-princess-5rochie-artista-sensual-princess-6rochie-artista-sensual-princess-7

- daca vei fi admirata in secret, cei care te vor privi vor avea la ce sa viseze! Spatele rochiei este la fel de atractiv, caci umerii iti sunt scosi in evidenta de decupajul in V completat cu voal negru. Acest detaliu ofera continuitate decolteului asimetric care iti sublineaza bustul.

- un ultim detaliu, care desi incurajeaza asimetria decolteului, asigura echilibrul croiului: aplicatia unui volan in talie, deasupra piciorului… expus gratios.

rochie-artista-sensual-princess-8rochie-artista-sensual-princess-9rochie-artista-sensual-princess-10

Acum ca am gasit si solutia vestimentara pentru o serata extravaganta, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca porti tinuta cu atitudinea potrivita de diva. Ai toate sansele sa devii un reper de stil dupa aceasta aparitie coplesitoare!

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-o-mostra-de-rafinament-ce-ingenuncheaza-orice-fantezie/