dyfashion.ro

Rochie pentru cursul festiv

rochie_pentru_cursul_festiv_1
Indiferent de eveniment intotdeauna exista riscul de a fi imbracata prea strident sau prea… fad. Noi te ajutam sa gasesti acel echilibru, prin sugerarea unei tinute pentru care poti opta sau dupa care te poti ghida.

De data aceasta ne referim la un eveniment care marcheaza oficial incheierea anului universitar si anume: cursul festiv! Acest eveniment presupune purtarea unei piese cheie: roba. La fel de importanta precum aceasta pelerina este si tinuta pe care o porti sub. 
Evenimentul este unul care solicita eleganta, nu cea abordata la o petrecere glam, ci una cu tenta office si totusi cu tuse festive.


Rochie pentru cursul festiv StarShinerS Classic Lady Black

Pentru cursul festiv iti sugeram o rochie clasica, neagra cu aplicatii din broderie. Este o alegere eleganta, plina de rafinament, potrivita pentru un eveniment unde te vei afisa in fata fostilor profesori si a potentialilor colegi de breasla. De aceea tinuta ta trebuie sa denote inca de pe acum eleganta si gust.

Rochia StarShinerS Classic Lady Black are lungimea tocmai potrivita, pana deasupra genunchiului, iar manecile sunt 3/4, lasand astfel sa se vada atat cat este potrivit. Decolteul nu exista, decupajul fiind realizat la baza gatului. Croiul este pe corp, de aceea modelul nu este tocmai unul de „scolarita”, caci iti scoate in evidenta formele.

Broderia alba de la baza rochiei este elementul care scoate tinuta din umbra. Aceasta nu mai este o simpla rochie neagra, ci este o tinuta care denota gust si extravaganta in doza potrivita. Broderia este aplicata numai pe partea din fata a rochiei, fiind un element surpriza pentru cei care vad in prima faza tinuta numai din spate.

rochie_pentru_cursul_festiv_2

Sursa articol:
http://starsblog.ro/tinuta-clasica-perfecta-pentru-cursul-festiv/