fashiondays.ro

Tinuta ultra funky de vacanta

tinuta-ultra-funky-de-vacanta-1
Zilele acestea ni s-a facut dor de litoral, nu eram hotarati daca sa stam in oras sau sa tragem o fuga pana la mare. Azi ne-am luat inima in dinti si am spus ca mergem la Vama Veche, in acel taram al spiritelor libere, sa bem o pina colada si un milkshake rece. Zis si facut, ne-am urcat in masina si dusi am fost!
Vremea a tinut cu noi, iar drumul nu a fost prea aglomerat, iar odata ajunsi la Vama ne-am bucurat din plin de explozia de culori, de tinerii zambitori si de moda extrem de non-conformista!

Am savurat mult doritul milkshake, cine a putut (si nu a fost declarat soferul de ocazie) s-a delectat cu o pina colada si ne-am jucat putin cu degetele in nisip. Apoi am luat drumul orasului cu multe idei de tinute special dedicate escapadelor la Vama!

Primul outfit pe care l-am avut in gand este acesta. Este plin de culoare, vibrant si energic! Speram sa iti placa:

tinuta-ultra-funky-de-vacanta-2tinuta-ultra-funky-de-vacanta-3

Pantaloni PrettyGirl Colourful Print Turquoise

Prima oara am ales pantalonii. Ne-am gandit la acei shalvari cu care erau imbracati tinerii hipioti si am considerat ca acest model este plin de energie si suficient de colorat pentru a exprima bucuria unei mini-vacante. Imprimeul este floral, bogat in contraste specifice verii, roz-portocaliu-albastru, si pictat in nuante de albastru.

Material este usor elastic, iar pantalonii aduc prin croi spre modelul capri. Modelul este deosebit prin complexitatea formelor si prin armonia cu care se imbina culorile si… florile!

tinuta-ultra-funky-de-vacanta-4tinuta-ultra-funky-de-vacanta-5

Bluza PrettyGirl Spring Dream Green

Ne place sa ne jucam cu volumele si acum, ca vremea ne permite sa nu mai purtam straturi de haine, am ales o bluza de dama larga. Bluza PrettyGirl Spring Dream Green se potriveste de minune cu croiul skinny al pantalonului. Pentru ca pantalonii sunt bogati in imprimeu, pentru a nu gafa, am ales sa completam tinuta cu o bluza mono. Culoarea este una vibranta, ne duce cu gandul la soare si iarba proaspata.

Croiul urmeaza tendinta „umerilor goi expusi la soare”, manecile sunt bufante, iar deliciul modelului este decolteul in V aplicat pe spatele bluzei.

Fiind un model simplu, poti alege sa te accesorizezi cu un colier supradimensionat din cristale colorate sau chiar cu model floral!

tinuta-ultra-funky-de-vacanta-6tinuta-ultra-funky-de-vacanta-7

Creepers Turquoise sau super pantofii de dama cu platforma

Pentru ca la o astfel de tinuta ultra funky nu merge orice incaltaminte iti recomandam modelul care acum este pe val: creepers! Cum sa nu adori acest model cu puternice influente punk, care iti „updteaza” tinuta? Poti opta pentru o pereche de sandale cu platforma de pluta sau o pereche de creepers cu siret.
Acum ca ai o tinuta super fresh, iar vibe-ul iti este high, urca-te in masina si condu spre Vama Veche pentru a savura si tu acea pina colada!

tinuta-ultra-funky-de-vacanta-8tinuta-ultra-funky-de-vacanta-9

 Va recomandam noile tinute pentru femei, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/un-outfit-gandit-pentru-o-escapada-la-vama-veche-pereeche/