dyfashion.ro

Tinute chic pentru clipe memorabile

tinute_chic_pentru_momente_memorabile_1
Pentru ca inainte de banchet ne confruntam cu pozele de final de an si pentru ca vrem sa ai parte de o aparitie fara cusur in acest album, care te va distra ori de cate ori te vei uita la fostii colegi, azi iti propunem o rochie chic, tinereasca si eleganta pana la ultimul volanas.

tinute_chic_pentru_momente_memorabile_2tinute_chic_pentru_momente_memorabile_3

Poti alege intre mai multe culori, de la roz inchis la albastru sau coral, in functie de nuanta pielii tale. Noi iti recomandam doua culori, cele mai apreciate in acest an: rozul-coral si albastrul marin.

Rochie PrettyGirl Ambition Coral

Croiul este unul care se potriveste oricarei femei care doreste a se mentine si a arata tanara la orice varsta! Manecile sunt tip fluture, decolteul nu este foarte adanc, croiul iti scoate in evidenta talia, iar genunchii sunt putin acoperiti. In talie, accesoriul care o defineste este unul delicat: o curea subtire, metalizata. Daca vrei sa fii si mai fashionable, poti inlocui cureaua cu una subtire metalica cu aplicatie de fundita metalica.

tinute_chic_pentru_momente_memorabile_4tinute_chic_pentru_momente_memorabile_5

Modelul are toate elementele unei tinute chic pentru momente memorabile precum sedinta foto pentru albumul de liceu! Opteza pentru roz-coral in cazul in care esti mai bronzata, astfel iti vei pune in evidenta bronzul.

Pantofi Din Piele Naturala Sirene Cream

Pentru ca este important sa avem o tinuta echilibrata, iti propunem pantofii din piele naturala lacuita Sirene cream. Culoarea este pe val de cateva sezoane, deci nu ai cum sa dai gresi alegandu-i. O astfel de rochie cere tocuri inalte si o atitudine increzatoare. Zambeste, esti minunata!
tinute_chic_pentru_momente_memorabile_6tinute_chic_pentru_momente_memorabile_7

Rochie PrettyGirl Ambition Blue

Pentru ca ne plac contrastele izbitoare, am ales sa iti prezentam si o culoare puternica: albastrul marin. Este o alegere potrivita daca nu ai ajuns inca sa te bronzezi, iar pielea ta este alba asemenea unei papusi de portelan. Nu este nicio problema, in Japonia pielea alba este considerata un atu impresionant in cazul unei femei. Chiar si in alte tari, tenul „de portelan” este considerat… regal. Capul sus, pometii pudrati cu putin blush si gata, esti minunata!

Poti alege sa porti in talie fie aceasta curea subtire auriu-metalizat, fie o curea alba subtire pentru a se asorta cu pantofii.

tinute_chic_pentru_momente_memorabile_8tinute_chic_pentru_momente_memorabile_9

Pantofi Mineli Boutique Spiritual White

Albastrul vrem sa il completam cu alb. Sa aducem acea tenta exotica si rezistibila de navy in tinuta ta. Am ales o pereche de pantofi albi cu aplicatii stralucitoare pe toc, pentru a-ti scoate in evidenta silueta si picioarele. Modelul este unul extravagant ce trebuie purtat cu delicatete si finete. Cumpara-i din timp, pune-ti o carte pe cap si paseste cu ei ca o regina!

tinute_chic_pentru_momente_memorabile_10tinute_chic_pentru_momente_memorabile_11


Nu uita sa te pudrezi inainte de shooting, ai grja sa iti scoti in evidenta gatul de lebada si privirea inca tanara dar hotarata. Have fun!

Sursa articol:
http://starsblog.ro/anii-de-liceu-trec-dar-albumul-de-poze-ramane/