dyfashion.ro

Tinute femei intre office si casual

tinuta-intre-office-si-casual-1
Au trecut sarbatorile si fie ca vrem sau nu, linistea din aceste zile va trebui sa o inlocuim cu reluatul activitatilor de zi cu zi. Aici includem si zilele petrecute la office. Stim ca iti este dor sa iti revezi colegii si sa povestesti cu ei despre momentele memorabile petrecute alaturi de familie si prieteni!

Pentru parte dintre noi revenirea la office, dupa cateva zile de leneveala, este o adevarata corvoada, insa tu va trebui sa pasesti in birou increzatoare, sa arati cat de fresh si cat de dornica esti sa reincepi activitatile tale profesionale. Astfel ii vei inspira si pe cei din jurul tau!

tinuta-intre-office-si-casual-2tinuta-intre-office-si-casual-3

Ca sa te ajutam, am ales o tinuta cu parfum de sarbatoare, un echilibru intre office si casual, o tinuta ce merge pe linia fina a elegantei pentru care orice profesionista trebuie sa opteze la office!

Iata piesele alese:

Bluza PrettyGirl Springtime Rosa

Este piesa centrala din acest look care va schimba tinuta clasica de office intr-o tinuta office chic cu parfum de sarbatoare! Daca esti nostalgica dupa zilele de Paste petrecute in concediu, nu trebuie sa renunti total la tinuta lejera sau cu influente vernale, ci poti include o piesa statement care iti va redefini look-ul.

Am ales o bluza cu volum, putin larga, cu maneci bufante prinse la incheietura intr-un elastic fin. Modelul duce a ie traditionala fiind insa putin mai simpla prin lipsa boderiei. Elementul care transforma aceasta bluza intr-o piesa wow! este gulerul cret, care iti descopera umerii. Poti sa iti descoperi umerii mai mult sau mai putin, croiul iti permite.

Daca inca nu te-am convins ca bluza PrettyGirl Springtime Rosa este un item ce poate sta la baza unui look office, hai sa trecem la urmatoarea piesa.


tinuta-intre-office-si-casual-4tinuta-intre-office-si-casual-5

Fusta PrettyGirl Serene Black

Pentru a aduce acel look profesional, am ales o fusta clasica prin croi: fusta neagra, pana. Insa ne-am dorit sa iesim din anonimatul unei tinute clasice, de aceea am optat pentru o fusta care atrage orice privire prin design-ul sau original: fermoarul aplicat in partea din spate a fustei va scoate in evidenta tinuta si… posteriorul! Aplicatia metalica nu este una opulenta, nu distrage prea mult privirea de la intreaga tinuta, insa condimenteaza look-ul atat cat trebuie!
Fusta PrettyGirl Serene Black contureaza perfect cu bluza voluminoasa si rozalie, armonizand in tinuta doua atitudini: cea de fata cuminte si cea de… bad girl.

tinuta-intre-office-si-casual-6tinuta-intre-office-si-casual-7

Sursa articol:
http://starsblog.ro/un-outfit-office-cu-parfum-de-sarbatoare/