fashiondays.ro

Tinute feminine pline de farmec!

tinute-feminine-pline-de-farmec-1
Vara aceasta se anunta a fi una hot, iar aparitiile feminine vor fi de-a dreptul delicioase! Ti se pare ca este greu sa atragi atentia prin tinuta? Inseamna ca nu ai cautat outfiturile in locuri potrivite, insa stai linistita ca noi te ajutam sa fii sexy in orice moment al zilei. Zilele trecute fetele cochete au iesit la plimbare… pe biciclete cu tinute feminine pline de farmec. Doamnele si domnisoare s-au intrecut in tinute si make-up, chiar daca aceasta cursa a fost una pe doua roti!

Cu toate acestea, ca sa te remarci intr-o multime de femei cochete ai nevoie de o tinuta ce urmeaza ultimele trenduri din aceasta vara si, mai ales, de piese care sa te puna in valoare.
Noi venim cu o solutie. Doar un exemplu de rochie ce in vara aceasta intoarce toate privirile catre tine:

Rochie StarShinerS Flower Girl Green

Alegerea de astazi este rochia StarShinerS Flower Girl Green, care imbina doua trenduri extrem de vizibile in aceasta vara: croiul ce lasa umerii dezgoliti si imprimeul floral. Nu ai cum sa nu intorci capul dupa o astfel de rochie, nu-i asa?

Modelul urmeaza linia bustului, oferind un decolteu nu foarte adanc… insa nici prea cuminte. Daca vrei sa pari putin mai lata in umeri si sa dobandesti putin volum la nivel de bust, croiul cu „umerii cazuti” te poate ajuta in acest sens.

Partea superioara te duce cu gandul la un corset, insa croiul este mai comod decat cel al unui corset clasic. Stilul clos iti ofera volum si in partea inferioara, pliurile bogate dand un efect fluid miscarilor tale.

tinute-feminine-pline-de-farmec-2tinute-feminine-pline-de-farmec-3

Sandale Mineli Boutique Sensational Pink

Ca pantofi, poti alege o pereche de sandale la fel de colorate precum rochia. Iti recomandam ca incaltamintea sa nu presupuna un model prea bogat in detalii sau aplicatii sclipitoare, caci bogatia imprimeului floral iti va face aparitia memorabila!
sandale-mineli-boutique-1sandale-mineli-boutique-2

Te provocam sa alegi tu o poseta pe masura acestei tinute. Suntem curiosi ce model vei alege. Daca vei opta pentru acest outfit, nu uita sa ne trimiti o poza! Adoram sa ne vedem prietenele purtand tinutele StarShinerS recomandate cu atat de mult!

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE IMBRACAMINTE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/vrei-sa-atragi-toate-privirile-atunci-cand-iesi-cu-prietenele-noi-iti-dam-solutia/