dyfashion.ro

Cele mai cumparate modele de sandale

cele-mai-cumparate-modele-de-sandale-1
Imi admiram unghiile in timp ce cautam prin lista mea de subiecte, un titlu care sa imi faca cu ochiul si sa imi spuna ` despre asta vei scrie astazi pe blog! `. Cum inspiratia se lasa asteptata, m-am decis sa imi indrept atentia si mai mult spre culoarea unghiilor, iar gandul m-a dus la faptul ca am nevoie de un refresh si ca ar trebui sa aleg o nuanta mai… marina si pentru pedichiura, mai ales ca a venit vara si voi defila prin oras in sandalele mele superbe!

De aici si ideea de a vorbi putin despre cele mai iubite modele de sandale, pe care le vei vedea oriunde vei intoarce capul. Obsesia este justificabila: modelele sunt pur si simplu delicioase!

Iata modelele de sandale de dama care sunt cele mei cautate, iubite si cumparate in aceast sezon:

Sandale gladiator

De ceva ani le vedem pe podium, in variate forme. Se pare ca modelul face istorie prin varietatea design-ului si a modalitatilor in care este reinventat in fiecare sezon. Sandalele gladiator sunt de doua feluri: fie scurte pana la glenza, fie inalte pana la sub sau peste genunchi. Indiferent de model, multimea de cureluse si snururi face ca modelul sa fie potrivit femeilor cu picioare subtirele, glezne inguste ca de caprioara.

Curelusele petrecute peste pulpa au efect de a ingrosa picioarul, asa ca daca te stii cu pulpite groase… evita sandalele gladiator oricat de mult le-ai placea.

cele-mai-cumparate-modele-de-sandale-2

Sandale in blocuri colorate

Daca te intrebi sursa acestui trend, te voi ajuta eu cu raspunsul: minimalismul urban. Din ce in ce mai mult se remarca in moda nevoia de minimalism: intr-o societate grabita, o femeie activa trebuie sa fie ajutata de garderoba sa puna la punct o tinuta fara de cusur, intr-un timp mai scurt decat cel avut de femei acum 40-50 de ani.

De aceea pantofii croiti din bucati colorate de material, prin palmaresul de culori iti ofera mai multe posibilitati de accesorizare: poti purta pantoful negru cu toc rosu si bareta maro, la o rochie de  zi rosie, la un pantalon palazzo albastru marin sau la un pantalon pana negru. Nu-i asa ca e usor?

cele-mai-cumparate-modele-de-sandale-3

Sandale cu platforma

Dintre toate modelele pe care le gasesc in aceasta vara in magazine, prefer sandalele cu platforma sau Flatform Sandals. Daca tot sezonul rece am oftat si am achizitionat fiecare pereche de Oxford shoes cu platforma pe care i-am vazut, acum… istoria se repeta! M-am indragostit iremediabil de sandalele cu Flatform, caci imi dau acea alura rebela si totusi ultra stilata atunci cand le port.

Modelele sunt nenumarate, iar nuantele de-a dreptul hipnotizante! Modelul pentru care as opta si cu ochii inchisi este cel cu barete gri cu influente metalice. Ma atrage si combinatia dintre simplitatea unei barete albe si sentimentul wild pe care mi-l ofera baretele cu animal print. Daca iti place sa te imbraci intr-un mod mai eclectic, non-conformist, iti recomand sa porti acest model!

cele-mai-cumparate-modele-de-sandale-4

 VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE SANDALE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/cele-mai-iubite-vanate-si-cumparate-modele-de-sandale-in-2016/