dyfashion.ro

Costume de baie intregi, colectie noua

costum-de-baie-intreg-pentru femei-1

Costum de baie intreg modelator

Moda Femei / Costume de baie
Costum de baie intreg modelator fara armaturi perfect pentru persoanele cu bustul mare. Acesta va ajuta la modelarea siluetei dvs. Bandana stil esarfa. Material dublu pe partea din spate. De 3 ori mai gros decat un slip de baie obisnuit gratie compozitiei sale din elastan, acesti slipi maxi ofera o mentinere perfecta si un confort deosebit! Costumul nu are captuseala dar prin materialul sau va da efect de slabire instant. Puteti folosi acest costum de baie atat la plaja cat si la piscina. Fara armaturi. Compozitie : 56% elastan, 44% poliamidaacest costum de baie este rezistent la apa ce contine clor si poate fi folosit la piscina.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

costum-de-baie-intreg-pentru femei-2

Costum de baie 1 piesa

Moda Femei / Costume de baie
Adoram acest costum de baie: o mentinere perfecta datorita arcurilor sale si a unui colorit frumos ciocolatiu impodobit cu un detaliu mic imprimat in tendinte! Cu arcuri. Cupe suple din tul. Spate complet dublat cu invelis din tul. Fond din material dublu. 83% poliamda, 17% elastan. Captuseala: 90% poliamida, 10% elastan. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-3

Costum de baie 1 piesa - cu arcuri

Acest costum de baie remodeleaza silueta intr-o maniera vizibila si eficace. Adorabil datorita croielei sale foarte confortabila! Cu arcuri. Cupe din 2 parti, cu arcuri si dublate cu tul pentru o mentinere perfecta. Decupaje modelatoare pe partea din fata. Fond din material dublu. Aproape de 3 ori mai mult invelis decat la clasicele costume de baie, datorita compozitiei sale majoritare din elastan, acest costum de baie ofera o mentinere perfecta si un confort de neegalat! Nu necesita captuseala, tesatura sa pe corp ofera un efect modelator instantaneu. Pe scurt, acest costum asigura si linisteste la plaja si la piscina! Fara arcuri 56% elastan, 44% poliamida. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-4

Costum de baie 1 piesa - fara arcuri

Moda Femei / Costume de baie
Perfect pentru sanii mari datorita decolteului sau "modest", acest costum are o forma magulitoare care rafineaza silueta! Fara arcuri. Cupe cu efect esarfa. Cusaturi care se aduna cu modestie intre cupe. Decupaje modelatoare pe partea din fata. Fond din material dublu. Aproape de 3 ori mai mult invelis decat la clasicele costume de baie, datorita compozitiei sale majoritare din elastan, acest costum de baie ofera o mentinere perfecta si un confort de neegalat! Nu necesita captuseala, tesatura sa pe corp ofera un efect modelator instantaneu. Pe scurt, acest costum asigura si linisteste la plaja si la piscina! Fara arcuri 56% elastan, 44% poliamida. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.


costum-de-baie-intreg-pentru femei-5

Costum de baie 1 piesa drapat modelator

Moda Femei / Costume de baie 
Decupajul imprimat si efectul de drapaj infatiseaza o alura frumoasa pentru acest costum de baie... avand ca bonus o croiala confortabila cu efect modelator si o mentinere ideala! Imprimeu complet si efect drapat in fata pe mijloc. Fata complet dublata de tul cu umplutura. Cupe modelatoare din spuma, cu elastic de mentinere. Rascroiala rotunda la spate. Fond din material dublat. 80% poliamida, 20% elastan; captuseala din tul 88% poliamida, 12% elastan. Fond dublu din material 100% poliester. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-6

Costum de baie 1 piesa cu volane

Moda Femei / Costume de baie
O forma ideala pentru a ascunde micile imperfectiuni si de a rafina silueta. Cu partile sale volantate si baza sa cu fusta, acest costum de baie este un adevarat aliat la plaja... si la piscina! Baza din fusta si parti cu volane cu efect modelator: sa terminam cu complexele! Fata dublata cu tul umplut pentru o silueta rafinata. Decupaje in piept, cusaturi pe cupe. Cupe turnate pentru o mentinere eficace. Fond din material dublu. 80% poliamida, 20% elastan. Captuseala din tul 72% poliamida, 18% elastan. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-7

Costum de baie 1 piesa cu imprimeu

Moda Femei / Costume de baie
Un imprimeu aplicat intelept, care sublima silueta si cupele suple pentru o mentinere eficace... acest costum de baie 1 piesa este sinonim cu confortul si cu eleganta! Decolteu mic patrat in fata si rotund la spate. Cupe suple pentru o mentinere buna. Fata complet dublata cu tul pentru un efect modelator eficace. Fond dublu. 80% poliamida, 20% elastan. Captuseala din tul: 85% poliamida, 15% elastan. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-8

Costum de baie 1 piesa bretele triple

Moda Femei / Costume de baie
Un decolteu sublim cu spate amplificat de un set de bretele incrucisate... avand in plus o mentinere perfecta: acest costum de baie este complicele perfect pentru plaja sau piscina! Fata complet captusita cu tul. Cupe suple (fara umplutura progresiva) detasabile. Decolteu in V. Fond din meterial dublu. 80% poliamida, 20% elastan. Captuseala din tul: 85% poliamida, 15% elastan. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-9

Costum de baie 1 piesa - model cu dungi

Moda Femei / Costume de baie
O mentinere eficace cu ajutorul arcurilor sale si ale dungilor multicolore aplicate pe partea de sus a cupelor si pe coapse: acest costum de baie este confortabil cat si placut la aspect! Cu arcuri. Cupe din 2 parti pentru o mentinere buna, material dublat. Bretele reglabile. Decupaje cu dungi cu efect modelator. Fond din material dublu. 80% poliamida, 20% elastan. Captuseala din 100% poliester. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina

costum-de-baie-intreg-pentru femei-10

Costum de baie 1 piesa, efect de 2 piese

Pentru a sugera fara a dezvalui, acest frumos costum de baie incadrat cu tul si cu jocul sau de transparenta in fata... si de asemenea pe un decolteu frumos la spate, ofera inotatorului o mentinere ideala. Decupaje din tul in fata, pe piept si la talie. Finisaje pe decolteu si la subtiori. Decolteu rotund in fata. Spate pentru inotator, inchidere pe capse. Fond din material dublu. 80% poliamida, 20% elatan. Captuseala 100% poliester. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-11

Costum de baie 1 piesa spate de inotator

Moda Femei / Costume de baie
Ideal pentru piscina, acest costum de baie dispune de o bustiera integrata si de decupaje frumoase modelatoare. Decupaje cu imprimeu subliniate de o baza contrastanta, cu efect modelator. Bustiera integrata cu cupe suple si elastice pe piept pentru o mentinere perfecta. Fond din material dublu. Spate de inotator 80% poliamida, 20% elastan. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

costum-de-baie-intreg-pentru femei-12

Costum de baie 1 piesa drapat modelator

Moda Femei / Costume de baie
O armonie reusita intre uni si imprimeu, un efect frumos drapat: acest costum de baie ofera o alura superba... avand ca bonus o croiala confortabila cu efect modelator si o mentinere ideala! Imprimeu complet si efect drapat in fata pe mijloc. Fata complet dublata de tul cu umplutura. Cupe modelatoare din spuma, cu elastic de mentinere. Rascroiala rotunda la spate. Fond din material dublat. 80% poliamida, 20% elastan; captuseala din tul 88% poliamida, 12% elastan. Fond dublu din material 100% poliester. Acest costum de baie este rezistent la apa clorulata si poate fi folosit la piscina.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI