dyfashion.ro

Lolita look: outfituri ultra feminine!

lolita-look-outfituri-ultra-feminine-1
Am ales doua piese excentrice si, totusi, extrem de versatile, care formeaza o tinuta chic, cu influente copilaresti metamorfozate in atuu-uri ultra feminine. Cele doua piese le putem incadra in categoria Lolita look: o combinatie intre elemente copilaresti si detalii sexy, irezistibile.

Combinatia este una indrazneata, iar detaliile sunt cele care iti scot aparitia din anonimat. Iata cele doua piese din colectia Daniella Cristea cu care am construit tinuta Lolita style:

Bluza Daniella Cristea Sweet Confidence Cream

Numai aruncand o privire acestui model de bluza de dama iti aduci aminte de rochiile pe care le imbracai atunci cand erai inca o micuta domnisoara. Croiul este simplu, insa delicios in ansamblu.

Materialul este unul usor, care se asterne frumos pe bust, cele doua pense oferind un aspect clasic modelului cambrat pe talie. Manecile bufante scurte sunt cele care transforma aceasta bluza intr-o piesa Lolita, fiind realizate din voal alb, texturat în linii florale. Eleganta este sustinuta de stilul in care sunt realizate aceste flori: compacte, monocrome si extrem de fine.

lolita-look-outfituri-ultra-feminine-2

Fusta Daniella Cristea Delicacy Phantasm Peach

Fusta urmeaza linia fina a bluzei, impreuna constituind un look inedit si fashionable. Aceasta este croita in stil clos, bogata ca volum, fiind piesa care va contura în mod cert outfit-ul. Asta pentru ca este o fusta de dama croita din voalul utilizat si in realizarea manecilor bluzei Sweet Confidence Cream.

Pentru a nu lasa sa se vada prea mult, iti recomandam sa porti o pereche de panties cu talie inalta din material  elastic, cu efect modelator- in caz ca e nevoie.

lolita-look-outfituri-ultra-feminine-3

Accesorizare pentru > Funky Lolita Look

Daca iti place sa te joci, iti recomandam un look funky, pe care il poti obtine prin accesorizarea cu elemente mai colorate pentru a contrasta puternic cu albul tinutei. Iti sugeram o pereche de tenisi cu platforma, o geanta de dimensiune mica roz pal, un colier supradimensionat colorat si cercei accesorizati. Parul te sfatuim sa il prinzi simplu intr-o pony tail sau prins cu o agrafa doar intr-o parte.

lolita-look-outfituri-ultra-feminine-4lolita-look-outfituri-ultra-feminine-5


VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE HAINE DE DAMA ONLINE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/lolita-look-transformam-tinutele-copilariei-in-outfituri-ultra-feminine/