dyfashion.ro

Modele de rochii pentru plaja

rochie-de-plaja-1
Mai precis, mi-ar placea sa discutam despre care sunt cele mai iubite modele de rochii pentru plaja din care poti alege in acest sezon si despre modul in care poti include aceasta piesa sexy in `garderoba ta tropicala `.

De ce sa porti rochia de plaja?

Ai mai multe motive pentru care poti alege sa porti in aceasta vara o rochie de plaja:

- iti va proteja pielea, mai ales in cazul in care simti ca ai avut parte de prea mult soare si simti nevoia de a te retrage sub o umbrela sau pe terasa;
- iti simplifica garderoba de vacanta in cazul in care mergi la mare: o rochie de plaja purtata peste costumul de baie spre plaja, la o teresa pe litoral si inapoi spre hotel, este tot ce ai nevoie.
- rochia de plaja se curata si se usuca usor, mult mai repede decat orice piese vestimentara din dulapul tau;
- purtata potrivit, cu un costum de baie ales in functie de nuanta rochiei, vei avea parte de un outfit perfect!
- este un must-have in acest sezon si nu trebuie sa il ratezi!

Acum, sa vorbim despre modelele care sunt pe val in acest an:

Rochia de plaja cu taieturi si aplicatii din franjuri

Te duce cu gandul la moda anilor `90, ani in care erau in mare voga tricourile cu taieturi si franjuri. Pentru ca rochiile cu franjuri au revenit la moda, am ales si de aceasta data sa aduc in lumina reflectoarelor un mega item, ce nu trebuie ratat vara aceasta. Rochie de plaja Summer Destination o gasesti in doua culori: alb sau negru. Este realizata dintr-un material neelastic, cu croi asimetric, potrivit pentru o vara caniculara.

Iti recomand sa porti aceasta rochie in combinatie cu un costum de baie de aceeasi culoare. Efectul este un look minimal, high fashion!

rochie-de-plaja-2rochie-de-plaja-3

Rochia de plaja tricotata

Trecem de la high fashion la un look cu puternice influente indie, boho. Daca vrei ceva mai tineresc, inedit, iesit din tipare, care sa se muleze pe firea ta rebela, atunci iti recomand o rochie de plaja tricotata. Indiferent de modelul ales, decolteul este unul adanc, materialul lasa la vedere multa piele, iar stilul este unul  nonconformist.

De data aceasta, pentru a te incuraja sa fii rebela, iti recomand sa porti un costum de baie colorat diferit  de nuanta rochiei alese. In acest mod, vei avea parte de un look colorat, de-a dreptul vibrant!

rochie-de-plaja-4rochie-de-plaja-5

Rochia de plaja tricotata cu snur

Intentionat m-am abtinut sa plasez aceste doua modele de rochie de plaja dupa cel cu taieturi & franjuri si cel tricotat, pentru ca din punctul meu de vedere rochie Cosita Linda Exotic Palace Black si Cosita Linda Summer Time Black imbina excelent influentele minimale high fashion cu franjuri si tricot.

Cosita Linda Exotic Palace Black are un model superb, care iti permite sa o porti fara sutien. Este alegerea perfecta daca esti obisnuita sa faci plaja topless! Nu vei avea nevoie de un sutien, iar modelul nu este atat de transparent incat sa nu permita purtarea spre plaja.

Cosita Linda Summer Time Black imbina tricotul din fir fin cu franjuri subtiri intr-un model de rochie pe care il poti purta chiar seara in club sau la o petrecere pe malul marii.

rochie-de-plaja-6rochie-de-plaja-7

Rochia de plaja din voal

Am decis sa inchei cu clasicul model de rochie de plaja realizat din voal, insa am ales un model mai special, caci are o aplicatie in zona gatului care ofera design-ului o perspectiva deosebit de exotica. Mai ales prin acei franjuri delicati aplicati in zona bustului. Ador abundenta imprimeului floral exotic si imbinarea armonioasa a culorilor din acest imprimeu efervescent.

Iti recomand sa te inarmezi cu o pereche de palazzo pants, cat mai simpli, si sa ii asortezi cu rochie de plaja Cosita Linda Senorita Bonita Green. Acest model iti permite sa il porti nu numai la plaja, ci chiar la un concert lounge sau chiar la shopping-ul de suveniruri!

rochie-de-plaja-8

VA RECOMANDAM NOILE MODELE DE ROCHII PENTRU PLAJA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/iata-4-propuneri-senzationale-de-rochii-pentru-plaja/