fashiondays.ro

Modele de salopeta de vara

modele-de-salopeta-de-vara-1
Daca ar fi sa aleg o piesa pe care sa o port intreaga vara, care sa imi ofere confort fara a ma obliga sa renunt la stilul elegant, cu siguranta as alege salopeta. Nu doar pentru ca pot alege un model in functie de starea mea de spirit, ci si pentru ca pot schimba tocurile cu o pereche de balerini lejeri, fara a-mi compromite tinuta. Desigur, secretul consta in echilibru.

Salopeta de dama este atat de versatila, inca daca esti nevoita sa treci de la un stil casual la elegant si invers, o poti face fara probleme, doar schimband accesoriile si pantofii.

Ce este important de stiut: pentru a putea face aceasta trece, trebuie sa iti alegi salopeta cu atentie dupa material si imprimeu.

Caldura a devenit deja insabusitoare, de aceea am ales cateva modele de salopeta dintr-un material lejer, care pot fi purtate atat la birou, la o iesire prin oras, la plaja sau chiar la un cocktail party. Iata modelele mele preferate:

Salopeta mono >> pisica alba, pisica neagra

Salopeta mono este modelul pe care il poti purta oriunde si in orice combinatie. Primul model de salopeta de dama care m-a atras a fost Rise Again White. Salopeta este realizata din voal alb, transparent in zona picioarelor (croi pana), cu decolteu in V si model petrecut peste sani. Fiind vara, manecile sunt de prisos, asa ca pentru a-ti etala cat mai bine bronzul iti recomand sa iti achizitionezi o salopeta alba fara maneci. Eu deja o am trecuta in wishlist-ul meu de ceva timp si in curand si in garderoba.

Salopeta Rise Again White

modele-de-salopeta-de-vara-2modele-de-salopeta-de-vara-3

Imi plac contrastele si daca am inclus in garderoba un model de salopeta de dama din material alb, cu siguranta voi fi tentata sa imi achizitionez si una pe culoare neagra. De aceasta data modelul este realizat dintr-un material usor elastic, mai putin pretentios decat albul pur, cu maneci scurte si decolteu in V. Salopeta MissQ fantasy Black ma atrage prin volum, partea inferioara fiind croita in stilul pantalonului Palazzo, un pantalon foarte in voga in acest sezon. Cureaua din talie ofera acel touch fin necesar pentru ca tinuta sa fie una fashionable all the way.

Este o salopeta pe care as purta-o la birou si chiar la un concert de jazz.

Salopeta MissQ Fantasy Black


modele-de-salopeta-de-vara-4modele-de-salopeta-de-vara-5

Salopeta cu pantalon scurt >> MUST-HAVE!

Vara aceasta nu ai cum sa scapi fara sa porti salopeta cu pantalon scurt! Nu doar pentru ca este un trend pe care incepem sa il vedem din ce in ce mai des in street style-ul romanesc, ci pentru ca modelele sunt atat de comode si de sexy, incat iti vine sa iti cumperi un dulap separat numai pentru salopetele cu pantalon scurt!

Din nou, am ales doua modele diferite. Pentru o iesire relaxanta intr-o zi de weekend as alege salopeta PrettyGirl Colorful Brown, modelul permitandu-mi schimbarea toc- balerini. Croiul este lejer, materialul fiind pe masura acestuia: vaporos si delicat la atingere. Maneca este 3/4, iar asta ma incanta caci ofera un look urban modelului.

Salopeta PrettyGirl Colorful Brown

modele-de-salopeta-de-vara-6modele-de-salopeta-de-vara-7

Salopeta PrettyGirl Frilled Gold

La polul opus, tot din categoria salopetei cu pantalon scurt, avem salopeta eleganta cu aplicatii de volanase in zona umerilor. Decolteul este unul generos, un V adanc care iti permite sa iti etalezi in voie… bronzul. Cu siguranta as purta acest model la un cocktail party cu cele mai inalte tocuri pe care le am in posesie, insa nu as opta pentru salopeta ca tinuta casual, caci decolteul este periculos de atragator si nu am vrea sa provocam accidente in trafic!

Cureaua elastica cu aplicatii metalice este cea care accentueaza si mai mult adancimea decolteului si se asigura ca iti scoate in evidenta si picioarele tonifiate.

modele-de-salopeta-de-vara-8modele-de-salopeta-de-vara-9

Ce modele ti-ar placea sa regasesti in garderoba ta?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE SALOPETE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/hot-trend-iata-cele-mai-cautate-modele-de-salopete-din-vara-aceasta/